Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Venäläisiä keittoja 14.10.1999

Julkaistu 29.05.2001 16:01

toim. Kati Nappa
Vieraana ikonimaalari Slava Santto valmistamassa venäläisiä keittoja

Kaalikeitto(3-4:lle)


n.1/2 kg keräkaalia
1 porkkana
2 perunaa
1 sipuli
3 tomaattia
n. 1 1/2 l vettä
1-2 lihaliemikuutiota
1 kasvisliemikuutio
pippuria (persiljaa)
smetanaa

Raasta kaali, porkkana, sipuli ja perunat. Kuutio tomaatit. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kuutiot ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä n. 15 min. Mausta. Tarkista maku. Tarjoa lisäkkeeksi smetanaa ja ruisleipää.

Slavan nopea borssi


3 punajuurta
1 sipuli
1 porkkana
1 iso peruna
1 pkt amerikan pekonia
n. 1 1/2 l vettä
2-3 lihaliemikuutiota
2 laakerinlehteä
sitruunapippuria (persiljaa)
smetanaa

Raasta kasvikset hienoksi. Lisää ne sekä mausteet kiehuvaan lihaliemeen. Suikaloi pekoni ja ruskista pannulla. Kaada pannulta kaikki rasva pois ja lisää pekonipalat keittoon. Keitä n. 15 min. Tarkista maku. Tarjoa lisänä smetanaa ja ruisleipää.

Lisää aiheesta:

Omistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Moni aikuinen ei tunnista tätä iho-ongelmaa itsellään – voi hoitamattomana johtaa pysyviin arpiinSuojaa suolisto kansanterveysuhalta – nämä ruoat auttavatPialta kiellettiin pullien leipominen vanhuksille – nyt hän ja tuhannet muut nousivat kapinaan: "Onko tässä järjen hiventä?"Anun nerokas ratkaisu joulutorttuihin: "Maailmaa mullistava"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 13:41
    Takaisinvedot

    Omistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!

  • 11:03
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • 08:31
    Iho-ongelmat

    Moni aikuinen ei tunnista tätä iho-ongelmaa itsellään – voi hoitamattomana johtaa pysyviin arpiin

  • 06:48
    Lääkkeet

    Suojaa suolisto kansanterveysuhalta – nämä ruoat auttavat

  • 05:15
    Vanhustenhoito

    Pialta kiellettiin pullien leipominen vanhuksille – nyt hän ja tuhannet muut nousivat kapinaan: "Onko tässä järjen hiventä?"