Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Venäläisiä keittoja 14.10.1999

Julkaistu 29.05.2001 16:01

toim. Kati Nappa
Vieraana ikonimaalari Slava Santto valmistamassa venäläisiä keittoja

Kaalikeitto(3-4:lle)


n.1/2 kg keräkaalia
1 porkkana
2 perunaa
1 sipuli
3 tomaattia
n. 1 1/2 l vettä
1-2 lihaliemikuutiota
1 kasvisliemikuutio
pippuria (persiljaa)
smetanaa

Raasta kaali, porkkana, sipuli ja perunat. Kuutio tomaatit. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kuutiot ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä n. 15 min. Mausta. Tarkista maku. Tarjoa lisäkkeeksi smetanaa ja ruisleipää.

Slavan nopea borssi


3 punajuurta
1 sipuli
1 porkkana
1 iso peruna
1 pkt amerikan pekonia
n. 1 1/2 l vettä
2-3 lihaliemikuutiota
2 laakerinlehteä
sitruunapippuria (persiljaa)
smetanaa

Raasta kasvikset hienoksi. Lisää ne sekä mausteet kiehuvaan lihaliemeen. Suikaloi pekoni ja ruskista pannulla. Kaada pannulta kaikki rasva pois ja lisää pekonipalat keittoon. Keitä n. 15 min. Tarkista maku. Tarjoa lisänä smetanaa ja ruisleipää.

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • 18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • 16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • 11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi