Venäläisen kohukuskin MM-ralli päättyi ennen alkuaan – autossa näkyi silmiinpistävä erikoisuus

Venäläiskuski Nikolai Grjazin ei pysty osallistumaan tänään alkavaan Jyväskylän MM-ralliin aamupäivän ulosajosta syntyneiden vaurioiden takia. Grjazin ehti olla otsikoissa, sillä venäläiskuskien osallistuminen tämän viikonlopun MM-ralliin on herättänyt kovasti kohua. Tämä näkyi poikkeavana piirteenä venäläisen Skodassa.

Grjazinin auto pyörähti katon kautta ympäri aamun toisella testivedolla. Iltapäivällä selvisi, että venäläisen auton turvakaari hajosi niin pahasti, ettei hän pysty osallistumaan tänään illalla alkavaan MM-ralliin.

Ennen keskeytystään Grjazin oli seurattu hahmo, sillä venäläiskuskien osallistuminen Jyväskylän MM-ralliin on herättänyt kovasti närää. Suomen MM-rallin järjestäjät ovat noudattaneet kansainvälisen autoliiton FIA:n määräystä, jonka mukaan venäläiset ja valkovenäläiset kuskit saavat osallistua kansainvälisiin kisoihin ilman maatunnuksia.

Grjazinin käyttämässä Skodassa oli maatunnusten puuttumisen lisäksi yksi iso erikoisuus. Toisin kuin kaikissa muissa MM-rallin kisa-autoissa, kilpailun pääsponsorin Secton logot eivät näkyneet ollenkaan Grjazinin autokunnan menopelissä.

Lue myös:

    Uusimmat