Venäjän NHL-supertähti videolla valkoisten viivojen äärellä, tapaus yhdistettiin Leijona-tappioon – ”Minulla ei ole mitään salattavaa”

Jevgeni Kuznetsovista leviää netissä epäilyttävä video 0:27
Jevgeni Kuznetsovista leviää netissä epäilyttävä video.

Venäjää jääkiekon MM-kisoissa edustaneesta Jevgeni Kuznetsovista netissä leviävä video on huolestuttanut hänen NHL-seuransa Washington Capitalsin edustajat. Hyökkääjä istuu videolla pöydän ääressä, johon on koottu kokaiinilta vaikuttavaa valkoista jauhetta.

Maanantaina kiertämään lähteneellä videolla Kuznetsov näpyttelee puhelintaan ja taustalla nainen makoilee sängyllä. Huoneessa on myös ainakin kolmas henkilö, joka kohdentaa kuvan pöydälle tehtyihin valkoisiin viivoihin. Videon kuvauspäivä ei ole tiedossa.

Kuznetsov kiisti huumeiden käytön tiedotteessaan.

– Kyllä, olen nähnyt videon netissä. Minulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä vieressäni tapahtuu. En ole koskaan käyttänyt huumeita enkä aio sekaantua tähän, 27-vuotias Kuznetsov kommentoi Sport-Ekspressin mukaan.

Kuznetsov väittää videon olevan viime kesältä, jolloin Washington oli lyönyt Vegas Golden Knightsin Stanley Cupin loppuotteluissa. NHL-tähden tiedotteessa kerrotaan Kuznetsovin lähteneen nopeasti huoneesta tajuttuaan tilanteen. Myöskään videon naista hän ei myöntänyt tuntevansa.

Sittemmin Twitteristä poistettu video oli jaettu saatteella ”tämän takia me siis hävisimme MM-kisoissa” viitaten Venäjän välierätappioon Suomea vastaan. Tapauksen yhdistäminen kisoihin on Kuznetsovin mukaan sääli.

– Minulla ei ole mitään salattavaa, hän vakuuttaa.

Capitals tiedotti, että seura on tietoinen kyseisestä videosta ja tutkii parhaillaan asiaa. Myös NHL selvittää tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat