Veikkaus myllerryksessä – näin käy Loton

Miten käy loton? Veikkauksen toimitusjohtaja kommentoi 0:55
Veikkauksen toimitusjohtaja kertoo, miten Lotto-pelin ja raaputusarpojen käy.

MTV Uutiset Livessä torstaina vieraillut Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski kertoi, että rahapeliyhtiö olisi valmis luopumaan monopoliasemastaan ja siirtymään lisenssimalliin.

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja MTV Katsomossa.

Ruotsissa ja Tanskassa on jo käytössä rahapelaamisen lisenssimalli.

Yksinoikeudesta luopuminen liittyy siihen, ettei yksinoikeusjärjestelmä pystyy tällä hetkellä kanavoimaan suomalaisten pelaamista luvalliseen tarjontaan.

Muuttuuko Veikkauksen tarjonta tai toiminta tavallisen ihmisen näkökulmasta, jos mietitään esimerkiksi perinteistä lauantai-Lottoa?

– Jos teoreettisesti ajatellaan, että Suomessa päädyttäisiin lisenssijärjestelmään ja otettaisiin mallia Tanskasta tai Ruotsista, niin siellä Lotto-peli säilyy yksinoikeuspuolella eli siinä mielessä lauantai-Lottoon ei muutosta tulisi, Sarekoski sanoi.

Sarekosken mukaan jos katsoo mallia vaikka Ruotsista, Loton tyyppiset arvontapelit eli fyysiset automaatit, kasinot ja raaputusarvat ovat kaikki yksinoikeuspuolella. Niihin ei siis suurempaa muutosta olisi luvassa.

Katso koko keskustelu: Veikkauksen väitetään olevan valmis luopumaan monopoliasemastaan – tällainen on ehdotettu lisenssimalli

Veikkauksen väitetään olevan valmis luopumaan monopoliasemastaan – tällainen on ehdotettu lisenssimalli 14:15

Lue myös:

    Uusimmat