Veeran äiti nappasi hauskan hääkuvan – tämä otos jää todella mieleen: "Lopputulos selvisi, kun pyydettiin lähettämään häistä kuvia WhatsAppiin"

Näin onnistut hääkuvissa 7:20
Poimi vinkit: Näin onnistut hääkuvissa ja löydät parhaan hääkuvaajan!

Yksi Veeran hääkuvista saavutti arvaamattoman suosion sosiaalisessa mediassa.

Veera Rova, 25, avioitui jo vuonna 2019 Espanjassa. Hääjuhlaa kuitenkin vietettiin elokuussa 2020.

Onnellinen pariskunta tallentui monien vieraiden valokuviin, kuten tapana on – mutta yksi hääkuvista saavutti arvaamattoman suosion sosiaalisessa mediassa.

– Valokuvaajamme alkoi ottaa meistä potrettikuvia juhlapaikan pihalla, ja samassa tilanteessa äitini ja muut juhlavieraat ottivat myös kuvia puhelimillaan. Äidin kuvaaman kuvan lopputulos selvisi, kun pyydettiin lähettämään häistä kuvia WhatsAppiin, Veera muistelee.

"Äiti oli ihmeissään, että miten tuollaisesta vahingossa räpsäistystä kuvasta voi tulla niin suosittu"

Äidin lähettämässä otoksessa Veera seisoo aviomiehensä rinnalla juhlavaatteissaan. Valitettavasti puhelimen kamera ei kuvanottohetkellä tarkentanutkaan, ja lopputulos on sen mukainen: Vera ja hänen miehensä ovat vain sumeita hahmoja vihreää taustaa vasten.

Kuvan laatu herätti huvitusta. Veera päätti jakaa sen myös muiden iloksi sosiaaliseen mediaan, missä hauska otos vetosikin tuhansiin.

– Äiti oli ihmeissään, että miten tuollaisesta vahingossa räpsäistystä kuvasta voi tulla niin suosittu. Hän on perinteinen viisikymppinen ihminen, joka on vasta myöhemmin opetellut puhelimen käytön, ja kuvia räpsitäänkin joka tilanteesta. Äiti mainitsi, että kyllä hän yleensä onnistuu ottamaan myös ihan hyviäkin kuvia, Veera hymyilee.

"Monet myös mainitsivat, että kuvahan on toisaalta oikein hyvä"

Sosiaalisen median julkaisusta kävi ilmi, ettei Veera suinkaan ole hauskan hääkuvansa kanssa yksin.

– Monet kertoivat vastaavista kokemuksista, kun ovat pyytäneet vanhempia ottamaan juhlatilanteissa kuvia. Eräänkin kommentoijan pappa oli kuvannut juhlissa tuntikausia ennen kuin huomattiin, että kamerassa oli linssinsuojus paikoillaan, Veera kuvailee.

– Monet myös mainitsivat, että kuvahan on toisaalta oikein hyvä: kaikki voisivat käyttää samaa kuvaa, koska siitä ei saa mitään selvää!

Toisaalta myöskään mahdollisia outoja ilmeitä ei ole tarpeen kauhistella – niitähän ei kykene näkemään.

Epäviralliset otokset koskettavat eri tavalla

Hääjuhlissa oli paikalla myös varsinaiseksi kuvaajaksi valittu henkilö, Veeran ystävän mies.

– Suosittelemme kyllä kaikkia ottamaan edes sen niin sanotun harrastelijakuvaajan kuvaamaan, ettei kukaan jää näiden "hieman" epätarkempien kuvien varaan, Veera nauraa.

Toisaalta epäviralliset otokset koskettavat sydäntä eri tavalla kuin viralliset, poseeratut kuvat.

– Sukulaisten ottamissa kuvissa oli monta mieleenpainuvaa kuvaa, ja hauskoja ilmeitä. Vinkkinä kaikille häitään juhliville, että valokuvaukseen kannattaa todellakin panostaa!

Lue myös:

    Uusimmat