Vauvaonnea! Nämä tähdet saivat perheenlisäystä vuonna 2016

Lukuisat tutut tähdet pääsivät elämään vauvantuoksuista arkea niin kotimaassa kuin ulkomaillakin vuonna 2016.

Jarkko ja Sofia Ruutu

Jääkiekkoilija Jarkko RuudunSofia-puoliso synnytti parin toisen lapsen tammikuun puolivälissä. Jarkon ja Sofian esikoistytär Greta syntyi loppuvuodesta 2013. Pari on pitänyt yhtä vuodesta 2009 asti.

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saivat toisen lapsensa, prinssi Oscarin, maaliskuun toisena päivänä. Parilla on entuudestaan 4-vuotias Estelle-tytär, joka on kruununperimysjärjestyksessä toisena heti Victorian jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -sarjan Antti ja Sari

Suomen Ensitreffit alttarilla -sarjan toiselta tuotantokaudelta muistettavat Sari ja Antti saivat perheenlisäystä 16. maaliskuuta. Kyseessä on maailman ensimmäinen vauva, jonka vanhemmat ovat tavanneet Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia

Ruotsin hovissa elettiin vauvantuoksuista kevättä, sillä prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia saivat esikoisensa, prinssi Alexanderin, vain viikkoja prinssi Oscarin syntymän jälkeen. Sofia synnytti pienen pojan huhtikuun 18. päivänä.

Jere ja Nanna Karalahti

Jere ja Nanna Karalahti saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa toukokuun 13. päivänä 2016. Poika sai nimekseen Jax. Jerellä on lisäksi aiemmasta suhteestaan teini-ikäinen Ronja-tytär.


Ensitreffit alttarilla -sarjan Viola ja Esa

Maailman toinen Ensitreffit-vauva syntyi ensimmäisellä tuotantokaudella yhteen saatetuille Violalle ja Esalle. Pari sai esikoisensa 7.6.2016.

Tero Pitkämäki ja Niina Kelo

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki ja hänen puolisonsa Niina Kelo saivat poikavauvan 25. heinäkuuta. Parilla on entuudestaan 2-vuotias Jimi-poika.

Mikael ja Metti Forssell

Jalkapalloilija Mikael ForssellinMetti-vaimo synnytti parin toisen lapsen, pienen Lucas-pojan, 8. elokuuta. Parilla on entuudestaan parivuotias Lilia-tytär.


Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman

Näyttelijä Iina Kuustosen ja Sebastian Rejmanin esikoisen syntymästä uutisoitiin syyskuussa, mutta pari ei ole paljastanut pienen pojan tarkkaa syntymäaikaa tai nimeä.

Suvi Teräsniska ja Simo Aalto

Suvi Teräsniska synnytti parin toisen lapsen lokakuun 26. päivänä. Parin esikoinen syntyi maaliskuussa 2015.

Blac Chyna ja Rob Kardashian

Blac Chynan ja Rob Kardashianin salamana edennyt suhde täydentyi, kun Chyna synnytti parin esikoisen, pienen Dream-tytön, marraskuun 10. päivänä.


Mila Kunis ja Ashton Kutcher

Hollywoodin tähtipari Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat pienen pojan marraskuun 30. päivänä. Parilla on entuudestaan parivuotias Wyatt-tytär.

Suvi ja Tyler Riggs

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen) sekä puolisonsa Tyler Riggs saivat erikoisensa joulukuun alussa. Riggs kertoi ilouutiset Instagramissa ja paljasti samalla, että tulinen vauva syntyi kylpyammeeseen.


Lue myös:

    Uusimmat