Vatsakas mies hyökkäsi teinitytön kimppuun – Poliisi selvittää yhä Salon mystistä puukotusta pururadalla

Poliisi selvittää yhä Salossa kuun alussa tapahtuneesta puukotuksesta epäillyn henkilöllisyyttä. Häntä epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Poliisi kertoo saaneensa tapauksessa runsaasti vihjeistä yleisöltä. Vihjeitä toivotaan yhä lisää.

– Niitä on pitkin viikkoa tarkasteltu, mutta mitään varsinaista läpimurtoa ei ole vielä. Vieläkin on vinkkejä tarkastettavana, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Joni Saarimäki.

Tummiin pukeutunut mies hyökkäsi

Aikuisen, noin 180 senttimetriä pitkän ja vatsakkaaksi kuvaillun miehen epäillään pahoinpidelleen 16-vuotiaan tytön nyrkein ja teräaseella pururadalla Salon Isohärjänmäessä. Mies oli pukeutunut tummiin vaatteisiin ja pitänyt päässään huppua.

Hän kertoo, ettei poliisilla ole syytä epäillä, etteikö kuvattua erikoista tapahtumasarjaa olisi tapahtunut.

Mies aiheutti tytölle vammoja, jotka eivät kuitenkaan olleet hengenvaarallisia. Teräaseen iskut kohdistuivat alavartaloon.

– Asianomistaja on päässyt tilanteesta omilla reippailla otteillaan hyvin pois, Saarimäki kertoo.

"Kaikki keinot käytetään"

Hän kuvailee poikkeuksellista rikosepäilyä mielenkiintoiseksi. Hänen mukaansa poliisilla on tapaukselle korkea selvittämisintressi.

– Tehdään hartiavoimin töitä asian selvittämiseksi. Kaikki keinot käytetään, että saataisiin epäilty kiinni, hän vakuuttaa.

Poliisille voi edelleen lähettää vihjeitä teosta. Havainnot pyydetään soittamaan vihjenumeroon 0295 447 088 tai lähettämään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat