Vastaamon tietomurrosta epäilty Julius Kivimäki Rikospaikan erikoishaastattelussa – kiistää yhä rikosepäilyt: "Minulla ei ole osaa eikä arpaa tässä"

Vastaamo tietomurrosta syytetty Julius Kivimäki kiistää yhä kaikki rikosepäilyt 0:47
Vastaamon tietomurrosta epäilty Julius Kivimäki kiistää yhä rikosepäilyt: Katso videolta, miten hän vastaa epäilyihin.

Vastaamon tietomurrosta epäilty 26-vuotias Julius Kivimäki kertoo illan Rikospaikan erikoishaastattelussa, mitä hän ajattelee esitutkinnasta ja häneen kohdistuvista rikosepäilyistä. Haastattelu on ensimmäinen, jonka Kivimäki on antanut sen jälkeen, kun hän alkuvuonna jäi kiinni Ranskassa.

Kivimäki kiistää yhä jyrkästi kaikki häneen kohdistuvat epäilyt.

– Minulla ei ole osaa eikä arpaa tässä. Esitutkinnassa ei ole sellaisia yksityiskohtia, jotka millään tavalla sitoisivat minua tekoon, Kivimäki sanoo Rikospaikan haastattelussa.

Keskusrikospoliisin Vastaamo-esitutkinta valmistui elokuun lopussa ja siirtyi syyteharkintaan. Syyttäjä päättää viimeistään ensi viikolla, nostaako hän Kivimäkeä vastaan syytteitä vai ei.

Kivimäki on ollut useita kuukausia vangittuna todennäköisin syin epäiltynä Psykoterapiakeskus Vastaamoon kohdistuneesta törkeästä tietomurrosta, Vastaamo-asiakkaiden arkaluontoisten potilastietojen levittämisestä ja uhrien törkeän kiristyksen yrityksestä.

Vastaamon tietomurrolla on yli 33 000 uhria.

Katso Julius Kivimäen koko haastattelu Rikospaikassa keskiviikkona klo 22.35 MTV3-kanvalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat