Vasta-avioituneilta Jutta ja Juha Rouviselta intiimejä seksivinkkejä: "Ai että, olisi tyytyväisiä suomalaisia miehiä"

Jutta ja Juha Rouvinen vierailivat Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Hiljattain naimisiin mennyt pari puhui Tuomas Enbusken sängyssä tekemässä haastattelussa muun muassa seksivinkeistä.

Katso yllä videolta, mitä Jutta ja Juha Rouvinen puhuvat seksiasioista Tuomas Enbusken haastattelussa!

Elokuun lopulla Italiassa avioituneet Jutta ja Juha Rouvinen vierailivat Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman kuudennen tuotantokauden toisessa jaksossa.

Tuomas Enbuske haastatteli pariskuntaa sängyssä. Enbuske kysyi parilta, onko totta, että heidän häissään oli vieraina ainoastaan pariskuntia ja että pariskunnat tekivät häissä seksuaaliharjoituksia, joita he saattoivat jatkaa hotellihuoneissaan hääjuhlan jälkeen.

– Ajattelimme, että se oli heille sellainen rakkausretriitti. Se on totta, osittain. Annoimme heille tehtäviä, kuten hellyysharjoituksia, Jutta kertoi haastattelussa.

Jutta Rouvinen valmistui kesän alussa seksuaaliterapeutiksi. Enbuske mainitsi pariskunnan kirjoittamasta Rakkauden voimakirja -teoksesta löytyvän esimerkin siitä, miten laadukasta kookosöljyä voi tehdä jotain "todella hienoa" seksin saralla.

– On paljon asioita, jotka liittyvät seksiin ennen seksiä. Puhutaan siitä, että seksi tapahtuu korvien välissä. Kookosöljy on loistava apuväline, jos haluaa antaa kumppanille hellyyttä, kosketusta, hyväilyä tai eroottisen hieronnan. Se voi johtaa yhdyntään, jos niin on, mutta ei se välttämättä niin mene, Juha Rouvinen sanoi.

– Monesti se lasketaan seksiksi, jos tapahtuu yhdyntä. Mutta jos esimerkiksi suomalaiset naiset oppisivat tekemään kookosöljyllä kunnollisen penishieronnan, niin ai että, olisi tyytyväisiä suomalaisia miehiä, totesi Jutta Rouvinen.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat