Mainos

Värisilmän uutuuslaatoissa sementin ja kiven pelkistettyä tyylikkyyttä

Moderniin kotiin rosoista ja teollista tunnelmaa uusilla Consept-laatoilla.

Värisilmän uudet Concept- ja Lifestyle- lattia- ja seinälaatat ovat saaneet inspiraatioonsa koruttoman tyylikkäistä sementti- ja kivipinnoista. Concept-laattojen sementtiä jäljittelevä ilme tuo teollista tunnelmaa moderniin sisustukseen. Lifestyle-laatat puolestaan huokuvat kiven luonnollista lämpöä. Italialaisen Ragnon mallistojen värimaailma liikkuu pehmeän harmaan ja lämpimän ruskean hillityissä sävyissä, ja laatat ovat kooltaan suuria.

Concept-laatat tuovat trendikkään sementtisen ilmeen lattia- ja seinäpinnoille. Hienovarainen graafinen varjostus laatoissa muistuttaa kuluneita teollisia pintoja. Concept-malliston värimaailma liikkuu neutraaleissa sävyissä, vaaleasta beigestä mustanharmaaseen. Tyylikkäänä uutuusvärinä on beigen ja harmaan sekoitus greige. Läpikuultava viimeistely kruunaa laattojen vahvan persoonallisen ilmeen. Tyylikkäät Concept-laatat sopivat moderniin sisustukseen ja urbaaniin minimalismiin.

Ragnon hienostuneet Lifestyle-laatat huokuvat aitojen materiaalien lämpöä ja turvallisuutta. Laatoissa yhdistyy kiven ajaton ilme moderniin tyyliin. Lifestyle-mallisto tarjoaa persoonallisen tulkinnan klassisesta materiaalista burgundy-kivestä. Hienostunut grafiikka laatan pinnalla sekä kaksi erilaista pintastuktuuria, lasitettu Lux ja lasittamaton, kestävä Natural, antavat mahdollisuuksia yhdistellä. Lifestyle-laattojen värimaailma on hillitty: laatat ovat valkeita, beigejä sekä vaalean- ja tummanharmaita.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat