Mainos

Väriä kotiin seinätarroilla

Seinätarroilla persoonallisen ilmeen luominen kotiin käy käden käänteessä. Helppo ja edullinen tapa uudistaa kotia on rantautunut Suomeen.

Seinätarroilla sisustaminen ei vaadi remonttireiskan taitoja tai välineitä, eikä edes kovin paksua lompakkoakaan. Uusi villitys sopii hyvin sekä klassiseen että modernimpaan kotiin.

Helppoa ja vaivatonta

Sisustustarrat ovat itseliimautuvasta kalvosta leikattuja kuvia, jotka kiinnitetään suoraan seinäpintaan. Ne eivät vaadi liisteröintiä tai muita monimutkaisia toimenpiteitä. Tarrojen kiinnitys käy nopeasti, ja lastan avulla isotkin kuvat onnistuvat yleensä kuplitta. Nykymateriaalit myös kestävät hyvin pyyhkimistä. Kun kuva alkaa kyllästyttää, voi ohuen tarran irrottaa pinnasta jättämättä siihen jälkiä.

Teksti tai tyylikäs kuva on huoneen katseenvangitsija. Suosituimpia ovat luontoaiheet ja erilaiset tekstisommitelmat, kuten mietelauseet, tervehdykset ja runot. Väreinä käytetyimmät ovat kaikkialle sopivat musta, valkoinen, ruskea ja harmaa, jotka sopivat yleensä tilaan kuin tilaan.

Taidetta ilman kehyksiä

Sisustustarrat ovat taidetta ilman kehyksiä – designerit suunnittelevat mallit, mutta jokainen sisustaja pääsee taiteilijaksi omassa kodissaan miettiessään tarroille luovaa käyttökohdetta. Standardigrafiikoiden lisäksi saatavilla on myös itse valitun tekstin pohjalta erikoistyönä tilattavia sisustustarroja.

Yksittäisistä kirjaimista kootuilla mietelauseilla persoonallinen tulos on varma ja räiskyvät ratkaisut ja hullutkin ideat voi toteuttaa pidemmin miettimättä, kun ei tarvitse huolehtia pitkän tähtäimen seurauksista tai pelätä katumuksen tunteita: kyllästymisen yllättäessä seinätarrat on helppo siirtää toisaalle tai poistaa kokonaan.

Lastenhuoneen sisustuksessa sisustustarrat ovat näppärä elementti juuri muunneltavuutensa vuoksi. Vauvan kasvaessa reippaaksi pojaksi tai tytöksi ja pian jo koululaiseksi ei tarvitse vaihtaa koko tapettia, vaan ilme muuttuu mieleiseksi tarroja vaihtelemalla. Juuri lastenhuoneisiin seinätarratarjonta onkin erityisen laaja. Tarjolla on kaikkea mahdollista Nalle Puhista ralliautoihin.

Ranskalaista romantiikkaa

Helsinki Livingin yksinoikeudella Suomessa myymät Les Invasions Ephemeres -tarrat ovat ranskalaista romantiikkaa parhaimmillaan, kauniit kukkakuviot ja ornamentaaliset siluetit luovat kevyen keijumaista henkeä huoneeseen. Materiaali on erittäin ohutta, eikä liimaus jätä jälkeä herkillekään seinäpinnoille.

Kotimaista tarjontaa

Kotimaista tarjontaa edustaa art4u.fi -verkkokaupan tarjonta, jossa asiakkaalla on standardimallien lisäksi mahdollisuus suunnitella tarrojensa teksti itse. Tekstin fontin, koon ja värin voi valita itse runsaista vaihtoehdoista. Seinälle on helppo ikuistaa oma lempiruno, sanonta tai perheen oma inside-vitsi. Tilaustyönä toteutettujen tarrojen hinta vaihtelee tekstin pituuden mukaan. Suosituimpiin standardimalleihin kuuluu muun muassa näyttävä maailmankartta.

Teksti: Riikka Krenn / Mediafocus

Kuvat: art4u.fi ja Helsinki Living

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.