Varaa paikkasi joulukuun parhaisiin bileisiin

Parhaat bileet merellä eli Helmen sinkkuristeily Silja Europa -laivalla lähestyy – myös varatut ja sinkkumieliset ovat tervetulleita!

Romansseja, hyvää ruokaa ja juomaa, tanssimista aamuun asti, helliviä hoitoja, hauskanpitoa ja hyvää seuraa, shoppailua unohtamatta – tätä kaikkea on Helmi-risteily!

Torstaina 16.12 Turusta starttaavalla Silja Europalla järjestettävä Helmi-risteily on naisten oma arjen piristysruiske, joka tuo risteilyaluksen lavalle mm. supersuositut Scandinavian Hunksit ja vauhdikkaita bilebändejä. Mahtavan viihteen lisäksi risteilyllä voi osallistua hyödyllisiin terveyteen ja hyvinvointiin keskittyneisiin luentoihin tai vaikkapa kokeilla ilmaiseksi kesän hittilajia Zumbaa® ammattitaitoisen Zumba-ohjaajan opastuksella.

Myös miesten kannattaa varata paikkansa ajoissa – sillä Helmi-risteilyllä juhlii nyt sankoin joukoin kauniita naisia!

Säpinää sinkuille

Pikkujoulukauden kunniaksi olemme valinneet risteilyn teeman erityisesti sinkkuja silmällä pitäen! Luvassa on mm. vauhdikkaat sinkkubileet laivan yökerhossa, drinkkitarjouksia, sekä tietysti speed dating – jonka lomassa on helppo tavata uusia ihmisiä ja löytää potentiaalista treffiseuraa! Kenties sovitte seuraavat treffit yökerhon kuumaan mistelinurkkaan… Iskurepliikkiäkään ei tarvitse itse keksiä, jos haet sen ajoissa Helmen tytöiltä.

Tallink tarjoaa risteilyt Helmi-klubin jäsenille 30 % normaalia edullisemmin. Laivalle lipun HELMI-tunnuksella varanneet saavat lisäksi kuohuviinikupongin. (Alennus ei ole voimassa ryhmille ja se annetaan hyttiluokista B, A, APRE ja LUX. Alennuksen saa ainoastaan antamalla tuotetunnuksen HELMI.)

Varaa paikkasi nyt heti – laiva täyttyy nopeasti. Tervetuloa helmeilevään risteilytunnelmaan!

Varaukset: www.tallink.fi tai www.silja.fi (varatessasi netissä kirjoita HELMI tuotetunnus-kenttään) tai puhelimitse 0600 157 00 ma-pe klo 8-21 ja la-su 10-18 (1,74 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat