Mainos

Vappu Pimiältä mystinen paljastus Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijoista: "En oikein saisi sanoa tätä..."

Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmaa luotsaava suosikkijuontaja Vappu Pimiä vihjaa tuoreella videolla mystisesti, millaisia kilpailijoita syksyllä nähtävässä ohjelmassa päästään ihastelemaan.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tulevan kauden kilpailijat paljastetaan tiistaina 14.8. suurelle yleisölle. Ohjelmaa juontava Vappu Pimiä kertoo omaan tyyliinsä pilke silmäkulmassa, että millainen kilpailijakattaus tulevalla kaudella tullaan näkemään.

– Olen siinä mielessä vähän etuoikeutetussa asemassa, että vähän jo tiedän, että ketä siellä on – ainakin osan, Vappu vihjaa.


– Mietin, että en oikein saisi sanoa tätä, mutta sanon sen verran, että siellä on taas sellaisia paljon puhuttavia tyyppejä ja varmaan vähän yllätyksiäkin, voisin kuvitella, Vappu jatkaa.

Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi luotsaavat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa ja ovat tanssijoiden tukena läpi kauden. Näköalapaikalla tuomareina tulevana syksynä istuvat sanavalmiit Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen. Ohjelman kilpailijat paljastetaan tiistaina 14.8.

Tulevana syksynä MTV3-kanavalla nähdään myös Tuija Pehkosen juontama Tuija tähtien kanssa -ohjelma, joka paljastaa puolestaan katsojille, miten tähtioppilaiden arki pyörähtää tanssiharjoitusten ja suorien lähetysten ympärille. 

Tanssii Tähtien Kanssa syksyllä MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.