Vappu Pimiällä hektinen syksy: Isovanhemmat apuna lapsen hoidossa

Juontaja Vappu Pimiän kiireinen syksy alkaa kallistua voiton puolelle. Keväällä nainen nähdään viihteellisen Tuubi-paneelishown puikoissa.

Juontaja Vappu Pimiän syksy on ollut kiireinen. Vaikka Tanssii Tähtien Kanssa -putki on jo saatu päätökseen, nyt naisen pitää kiireisenä muun muassa MTV3-kanavalla ensi keväänä nähtävän Tuubi-ohjelman kuvaukset. Pimiän juontamassa ohjelmassa Sami Hedbergin ja Janne Katajan kipparoimat joukkueet kisailevat julkkisvieraiden avustuksella Youtube-videoiden maailmassa.

Vaikka työkiireet ovat viime kuukausina vieneet naista, rumba alkaa olla jo voiton puolella.

– Aika hektinen syksy on takana ja paljon tiukkoja päiviä – olisihan se kiva ehtiä lasta ja miestäkin välillä nähdä! Mutta pikkuhiljaa tässä voi jo alkaa siirtymään lomamoodiin. Ensi kevät on onneksi hieman rauhallisempi, Pimiä kertoo MTV.fille Tuubi-kuvausten lomasta.

Työkiireistä huolimatta Pimiä kertoo viettävänsä tavallista perhe-elämää. Kiireisimpinä päivinä apukin löytyy läheltä.

– Haipakkaa on ollut, mutta onneksi on hyvä tukiverkosto ja ihanat isovanhemmat, jotka voivat auttaa silloin kun apua tarvitaan.

Kukonlaulun aikaan uimahallilla

Kiireisestä arjesta huolimatta Pimiä muistaa myös huolehtia itsestään. Paljon liikkuva nainen paljasti hiljattain palautuneensa tänä syksynä entisiin mittoihinsa vuoden takaisen raskauden jäljiltä.

– Mielestäni en ole "karistanut vauvakiloja", koska ne tulevat syystä – en siis sanoisi että olen laihduttanut 21 kiloa. Mutta nyt olen taas omissa mitoissani, kun viimeisetkin raskauskilot on lähteneet, Pimiä toteaa.

Liikunta on aina ollut iso osa Pimiän elämää, mutta nyt myös ruokapuoli on laitettu kuntoon.

– Suurin oivallukseni on ollut se, että olen alkanut syödä tarpeeksi usein. Välillä kun on pitkiä päiviä, aterioiden välit meinaavat venähtää liian pitkiksi ja monesti unohtuu syödä. Nykyään osaan jo kuljettaa hedelmiä ja muuta pientä mukanani. Kotona laitan ruokaa paljon itsekin.

Sittemmin juontajan rooliin hypännyt Pimiä nähtiin muutama vuosi sitten kilpailijana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, mutta tämän jälkeen parketilla vietetty aika on jäänyt vähemmälle. Säännöllisille tanssitunneille sitoutuminen on kiireiselle pienen lapsen äidille mahdotonta, joten tilalle on pitänyt etsiä muita lajeja.

– Käyn paljon salilla ja lenkillä. Monesti saatan olla jo kukonlaulun aikaan hallilla vesijuoksemassa!

TUUBI MTV3-kanavalla keväällä 2014.

Lue myös:

    Uusimmat