Vappu Pimiä: Olen ollut loman tarpeessa!

Pokeriturnaukseen Prahaan matkustanut suosikkijuontaja Vappu Pimiä myönsi, että työkiireet ovat päässeet uuvuttamaan hänet.

Big Brother talk show´ta sekä omaa radio-ohjelmaa juontava Vappu myönsi, että kiireinen syksy töiden parissa on tehnyt tehtävänsä.

– Oli jo sellainen fiilis, että haluan vähäksi aikaa pois Suomesta, Vappu paljasti.

Matka Prahassa järjestettyyn Unibet Open -pokeriturnaukseen tuli siis kuin tilauksesta.

– Tämä oli todella tervetullut juttu. Pari päivää kestävä reissu tuli juuri hyvään saumaan, koska en tiedä milloin seuraavan kerran pääsen lomailemaan. Tässä on saanut oikein hyvin rentouduttua, Vappu hymyili.

Palkitsin itseni shoppailemalla

Prahaa vaalea kaunotar ylisti ihanaksi kaupungiksi.

– Olen viihtynyt täällä tosi hyvin. Puitteet ovat aivan upeat. Hotelli on ihan mieletön, kaupunki on kaunis, ilmat ovat olleet upeat ja seura on ollut mitä mainioin.

Ennen pokeriturnauksen alkua Vappu ehti käydä kaupungilla ostoksilla.

– Täällä on ihan mielettömiä kauppoja. Kävin heti palkitsemassa itseni kaupungilla. Ajattelin, että on parempi shoppailla ennen turnausta, ettei sitten jälkeenpäin tarvitse, jos ottaa päähän, Vappu nauroi.

Vappu: Jos otan, en juokse

Muutaman päivän loman aikana Vappu päätti unohtaa myös urheilun.

– Ensin ajattelin, että kävisin juoksemassa aina aamuisin. Jätin kuitenkin lenkkarit kotiin, koska ajattelin, että annan itselleni levon. Pääsen sitten taas heti sunnuntaiaamuna kiertämään perinteisesti tuttuja lenkkipolkuja.

Vaalealla kaunottarella oli myös hyvä syy jättää kuntoilu pokerimatkan aikana väliin.

– Meillä oli heti ensimmäisenä iltana tervetuliaisjuhlat, jossa otin pari lasia viiniä. Minulla on sellainen periaate, että jos otan vähänkin, niin en juokse.

Pokerissa vasta aloittelijaksi tunnustautuva Vappu myönsi, että matkan aikana pokerikärpänen on päässyt puremaan.

– Nyt taidan haastaa tyttökaverini peliin ja tyhjentää ystävieni säästöpossut. Tarkoitushan on niitata kaverit konkurssin partaalle ja elää itse herroiksi, Vappu nauroi.

MTV3 - Sanna Jokinen - Praha

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja