Vappu Pimiän Teemu-puoliso on karttanut julkisuutta jo vuosien ajan – juontaja paljastaa nyt, miksi pariskunta päästi Maria Veitolan yökylään mökilleen

Vappu Pimiä antaa niksin kuinka pitää parisuhde kuosissa ruuhkavuosina:"Pussatkaa joka päivä!" 1:05
Vappu Pimiä antoi MTV Uutisten haastattelussa yhden neuvon ruuhkavuosiin: "Pussatkaa joka päivä!"

Vappu Pimiän aviomiestä on nähty julkisuudessa hyvin harvoin, mutta torstaina pariskunta esiintyi yhdessä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Juontaja Vappu Pimiän aviomies Teemu Huuhtanen on karttanut julkisuutta, vaikka hänen vaimonsa on yksi suosituimmista juontajista ja siten julkisuudessa jo vuosien ajan.

Moni varmasti yllättyikin, kun torstaina nähdyssä Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa äänessä oli Pimiän lisäksi myös hänen aviomiehensä.

Jakso tuli jo aiemmin katsottavaksi C Moreen ja Pimiä kertoi torstaina Instagram-tilillään saaneen valtavasti positiivista palautetta jaksosta. Hän avasi samaisessa päivityksessään taustoja sille, miksi pariskunta päätyi siihen, että he isännöivät yhdessä Maria Veitolan yökyläilyä mökillään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Minua ja Teemua on pyydetty vuosien saatossa useisiin yhteishaastatteluihin, joihin olemme kaikkiin vastanneet kohteliaasti ei. Tällä kertaa teemme poikkeuksen, sillä koin, että jos osallistun tähän ohjelmaan, haluan näyttää elämäni juuri sellaisena kuin se on ja olisi valheellista näyttää minua vain yksin, koska ne yksinolon hetket ovat hyvin, hyvin harvinaisia, Pimiä kirjoitti.

Hän kertoo olevansa kiitollinen Veitolalle ja koko ohjelman tiimille ammattimaisesta otteesta.

– Minulle on tietysti normaalia, että ympärillä pyörii kameramiestä, äänittäjää, ohjaajaa ym, mutta perheelleni ei. Siksi kunnioitankin syvästi koko tiimin ammattitaitoa olla ns. näkymätön ja Marian kykyä käydä täysin siviilielämän oloista keskustelua, jolloin myös Teemu oli täysin oma itsensä, Pimiä kehuu. 

Pimiä ja Huuhtanen tanssivat häitään vappuna 2013. Pariskunnalla on kaksi suloista tytärtä, Viola ja Selma.

Pari on pitänyt yhtä pian kymmenen vuotta ja Huuhtanen vilahtelee toisinaan Pimiän Instagram-otoksissa, vaikka yhteishaastattelut on tähän asti vältetty.

– Hyvää vuosipäivää meille! 9 vuotta kuljettu yhteistä matkaa, välillä myötä- välillä vastamäessä, kuten asiaan kuuluu, mutta aina yhdessä, rinta rinnan! Rakkaus koostuu pienistä arkisista teoista, kuten tänään avannon sahaamisesta! Pimiä fiilisteli joulukuussa 2019 parin vuosipäivänä.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat