Vapaaottelutähti Conor McGregor tienaa paalustaan mykistävän summan – UFC:n ennätyspalkkio kalpenee kokonaistilin rinnalla: "Arvioni mukaan reilut 80 miljoonaa dollaria"

0:35
Conor McGregorin edellinen ottelu UFC:ssä Habib Nurmagomedovia vastaan päättyi tappioon ja ottelun jälkeiseen kaaokseen.

Viikonloppuna yli puolentoista vuoden tauon jälkeen takaisin UFC-kehään palaava vapaaottelutähti Conor McGregor ei tee työtään pikkurahalla.

31-vuotias irlantilainen kuittaa paluuottelustaan Donald Cerronea vastaan UFC:n ottelupalkkiona ennätyksellisen summan, viisi miljoonaa dollaria. Yhtä suurta ottelupalkkiota hän ei saanut edes edellisestä titteliottelustaan venäläistä Habib Nurmagomedovia vastaan. Virallisen tiedon mukaan McGregor sai kesän 2018 tappio-ottelustaan kolme miljoonaa dollaria.

Myös selvästi McGregoria nimettömämpi Cerrone saa mukavan ansion viikonlopun ottelusta, kaksi miljoonaa dollaria. Palkkio on 36-vuotiaan uran suurin.

Edelliset summat ovat kuitenkin pieniä, kun niitä vertaa McGregorin kokonaisansioihin viikonlopun ottelusta. Ne muodostuvat verrattain vaatimattoman UFC-palkkion lisäksi massiivisista sponsori- ja tv-tuloista.

– Saimme erittäin hyvän sopimuksen. Olen erittäin tyytyväinen. Odotan erittäin innoissani, että näen, miten se tuottaa. Kuten sanoin, meillä on uusi järjestely, mutta olen vakuuttunut siitä, että siitä tulee mukava palkkashekki, McGregor tuumii ESPN:n haastattelussa.

McGregor arvelee, että hän saattaa tienata paluullaan enemmän kuin yhdestäkään aiemmasta ottelustaan vapaaottelussa.

– Sanoisin, että se voisi olla reilut 80 miljoonaa dollaria, McGregor väittää.

Ottelustaan Nurmagomedovia vastaan McGregor kertoo tienanneensa yhteensä 50 miljoonaa dollaria.

Tappiollisesta nyrkkeilyottelustaan Floyd Mayweather junioria vastaan McGregor sai lehtitietojen mukaan 85–100 miljoonaa dollaria. 

Rahaa takova McGregor ei ole säästynyt ongelmista siviilissä. Hänet tuomittiin viime vuonna pubissa tapahtuneesta pahoinpitelyssä Irlannista ja häntä vastaan nostettiin kaksi seksuaalirikossyytettä viime vuonna.

Hän kiistää syyllisyytensä jyrkästi ESPN:lle.

– Aika paljastaa kaiken, aika kertoo kaiken, ja se siitä, McGregor sanoo.

– Tällä hetkellä olen vain keskittynyt otteluuni. Keskityn positiivisuuteen ja hyviin ajatuksiin. Sanon myös rukoukseni heille, jotka yrittävät pettää minut tai vahingoittaa minua tällaisilla asioilla.

UFC 246 -otteluilta järjestetään Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasin kupeessa Paradisessa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja