Mainos

Vanhemmat murhattiin lokakuussa – koiranulkoiluttaja löysi nyt kuukausia kadoksissa olleen 13-vuotiaan Jaymen likaantuneena ja laihtuneena

0:54
Katso video rikospaikalta. Tältä alueelta teinitytön vanhemmat löytyivät kuolleina.

Kadonnut teinityttö, jonka vanhemmat murhattiin viime vuonna on löytynyt elossa Yhdysvalloissa Wisconsinin osavaltiossa. Paikallismedian saamien tietojen mukaan tyttö löytyi laihana ja likaantuneena.

13-vuotias Jayme Closs katosi vanhempiensa murhan jälkeen lokakuussa. Tyttö löydettiin viranomaisten mukaan elossa viime torstaina. Epäilty, jonka uskotaan liittyvän tapaukseen, on nyt pidätetty.

Poliisi ei ole antanut tapauksesta toistaiseksi muita tietoja. FBI on epäillyt tytön joutuneen mahdollisesti aseistautuneen henkilön sieppaamaksi.

Koiranulkoiluttaja löysi likaantuneen ja laihan tytön

Paikallisen median tietojen mukaan Jayme pakeni talosta läheltä Gordonin kaupunkia. Paikalliskoulun opettaja soitti hätänumeroon, kun koiraa ulkoiluttanut naapuri saapui hänen ovelleen Jaymen kanssa. Viranomaiset eivät ole vahvistaneet tietoja.

Opettaja kuvailee Jaymen olleen laiha ja likaantunut. Lisäksi tytöllä oli liian suuret kengät jalkoihinsa. Jayme viipyi opettajan luona 20 minuuttia, mutta kieltäytyi ruuasta ja juomasta. Paikallinen seriffi kertoo, että epäilty pidätettiin minuutteja myöhemmin ja Jayme vietiin sairaalaan.

Hätäpuhelun taustalla huutoa ja avunpyyntö

– Lupasimme tuoda Jaymen kotiin ja tänä iltana saimme täyttää tuon lupauksen, poliisi totesi tiedotteessaan.

Tytön 56- ja 46-vuotiaat vanhemmat löydettiin ammuttuina perheen Barronin alueella sijaitsevasta kodista viime vuonna. Murhailtana poliisi vastaanotti hätäpuhelun, joka kesti alle minuutin ja antoi hyvin vähän konkreettista tietoa. Sen taustalta kuului kuitenkin huutoa sekä avunpyyntö. Tapauksesta uutisoi muun muassa BBC News

1:45
Paikallinen seriffi kertoi etsinnöistä lokakuussa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja