Vanessa Hudgensista on kuoriutunut seksikäs aikuinen nainen – katso kuvat!

Jo kahdeksanvuotiaana esiintymisen aloittaneesta 24-vuotiaasta näyttelijättärestä, Vanessa Hudgensista on kuoriutunut seksikäs aikuinen nainen.

Lapsesta saakka esiintynyt Vanessa Hudgens, 24, on piirtynyt ihmisten mieliin ensin televisiosta tuttuna lapsitähtenä ja sittemmin suloistakin suloisempana teinitähtenä. Tähän on näyttelijättären viimeisimmän asuvalinnan perusteella tullut muutos, sillä Hudgens näyttäytyi punaisella matolla asussa, joka henkii aikuismaisuutta ja tervettä itsevarmuutta.

Hudgens näyttäytyi Golden Globe -gaalassa mustassa pitkässä paljettimekossa, jonka kaula-aukko jatkui pitkälle hänen vatsalleen paljastaen rohkeasti tähden decolteen. Kultaisin yksityiskohdin koristeltu äärimmäisen erikoinen mekko oli ällistyttävä näky tummahiuksisen Hudgensin yllä.

Aikuisen naisen rohkeutta henkineen asun seuraksi näyttelijä oli yhdistänyt näyttävän silmämeikin. Mustan kajaalin ja hämähäkkimäisten ripsien yhdistelmä teki Hudgensin katseesta erityisen intensiivisen ja viekoittelevan – teinitähdestä ei tässä tyylissä ollut tietoakaan.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja