Valtteri Bottas myöntää loppukauden realiteetit – "Lewis on prioriteetti"

Mercedeksen kauden jälkeen jättävä Valtteri Bottas myöntää, että tallitoveri Lewis Hamiltonin tarpeet menevät loppukaudella suomalaistähden edelle.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Italian Monzassa. Monzan kisaviikonloppu eroaa hitusen muista, sillä lauantaina ajetaan kauden toinen sprinttikilpailu. Bottas uskoo Monzan radan tarjoavan mielenkiintoiset olosuhteet niin sprinttikisaan kuin sunnuntain tavalliseen osakilpailuunkin.

– Tällä radalla on enemmän mahdollisuuksia yrittää ohituksia sekä sprinttikisassa että tavallisessa kisassa, Bottas summaa GP Blogin mukaan.

Loppukauden asetelmat ovat Bottakselle hyvinkin selkeät. Mestaruustaistosta jo pudonneen suomalaiskuljettajan päätehtävä on auttaa tallitoveri Lewis Hamiltonia. Osa kisoista saattaa kuitenkin tarjota Bottaksellekin mahdollisuudet voittoonkin.

– Tarvitsen niin paljon pisteitä kuin vain mahdollista, kuten Lewiskin, mutta hän taistelee maailmanmestaruudesta. Lewis on prioriteetti, mutta täytyy katsoa tilanteita kisa kerrallaan, Bottas myöntää.

Lue myös:

    Uusimmat