Valtteri Bottas harkitsee jatkossa Mercedeksen ohjeiden noudattamista: ”Tietenkin rajansa kaikella”

Valtteri Bottas pitää edelleen kiinni Mercedeksen F1-tiimin sisäisistä sopimuksista, mutta myöntää pohtivansa jatkossa, onko jokaista tullutta ohjetta syytä noudattaa vai ei.

MAINOS

C Moren huippu-urheilut
katsottavissa maksutta!

C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi on asiakkaille maksuton kokeiluviikonloppu pe-su 27.9.-29.9.

Lue lisää täältä.

Venäjän GP suorana 27.-29.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 10.55,
2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Venäjän GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas joutui viime kisaviikonloppuna Singaporessa käymään läpi kahtakin ristiriitaista tilannetta, kun ensin lauantaina tallikaveri Lewis Hamilton tuli sovittujen pelisääntöjen vastaisesti suomalaisen ohi viimeisellä aika-ajokierrokselle lähdettäessä ja sunnuntain kisassa Bottas joutui hidastamaan Red Bullin Alexander Albonia, jotta taktiikassaan epäonnistunut Hamilton ehti varikolta kaksikon eteen.

Bottas kertoi Venäjälle saavuttaessa, että Mercedeksen tehtaalla käytiin tiistaina keskusteluita Singaporen tapahtumista, mutta niiden sisältöä hän ei halunnut lähteä tarkemmin avaamaan.

– Ensinnäkin se oli viime viikonloppuna enkä enää mieti sitä tänä viikonloppuna, mutta jos haluat puhua siitä, niin en voi tietenkään mennä yksityiskohtiin, Bottas kommentoi F1-sarjan lehdistötilaisuudet vetävälle toimittaja Tom Clarksonille.

– Me tietysti käymme kaikki pienimmätkin yksityiskohdat läpi tiimin kanssa. Minä olin tiistain tehtaalla, ja meillä oli palavereita siitä, mutta pidämme ne itsellämme. Meillä on tietyt säännöt molemmin puolin ja ne ovat tasa-arvoisia. Täytyy vain varmistaa, etten ole sellaisessa tilanteessa uudelleen, hän jatkoi.

C Moren haastattelussa Bottas tunnustaa, että sääntöjen noudattaminen ja noudattamatta jättäminen on pyörinyt mielessä vastaavissa tilanteissa.

– Tietenkin aika-ajot menivät vähän säätämiseksi tavalla sun toisella ja kilpailussa meillä nyt on molemmin puolin tietynlaiset säännöt ja niillä mennään, mutta tietenkin rajansa nyt kaikella.

– Kyllähän sitä aina miettii, että pitäisikö noudattaa ohjetta vai ei. Vaikea se on aina spekuloida jälkeenpäin. Siinä tilanteessa pitää tehdä nopeasti päätökset, mutta kyllä sitä varmasti taas ensi kerralla miettii kahteen kertaan, että mitä tekee, Bottas sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat