Valtteri Bottaksen isä hehkuttaa Emilia Pikkaraista

Rauno Bottas kuvailee Valtteri-poikaansa tavalliseksi kaveriksi Radio Novan haastattelussa.

Eilen päättyneellä Formula 1 -kaudella debytoineen Valtteri Bottaksen isä, yrittäjä Rauno Bottas, oli maanantaina aamulla Radio NovanEnbuske & Linnanahde Crew'n puhelinhaastattelussa.

Isä-Bottas kertoi olevansa tyytyväinen poikansa ensimmäiseen kauteen F1:ssä ja kuvaili sen sujuneen, kuten tavoitteena oli.

Hän kertoo Valtterin ajaneen ensimmäisen autokilpailunsa kuusivuotiaana. Samoihin aikoihin isä alkoi ymmärtää, että poika oli tavallista kiinnostuneempi autoista ja lahjakas niiden parissa.

– Oli hänellä muitakin harrastuksia, esimerkiksi jääkiekko ja yleisurheilu, Rauno lisää haastattelussa.

Viimeistään teini-iässä autot olivat kuitenkin vieneet kokonaan mennessään. Myös koko perhe eli vahvasti Valtterin harrastuksen mukana.

– Isänä olen antanut aina 200-prosenttisen tuen hänen harrastukselleen. Ei se silti erityisemmin uhraukselta tunnu. Arki oli ihan tavallista perheen arkea ja aina odotettiin viikonloppuja, jolloin päästiin kisoihin, Rauno Bottas muistelee.

Hän kuvailee poikaansa "ihan tavalliseksi kaveriksi", joka ei tuo ammattiaan sen kummemmin esiin siviilielämässä. Myös Bottaksen tyttöystävä, uimari Emilia Pikkarainen, saa appiukon hyväksynnän.

– Hän on aivan loistava tyyppi, todella jalat maassa. Hän tietää, mitä huipulle pääseminen vaatii, tämä kehuu haastattelussa.

Rauno Bottas uskoo näkevänsä poikansa seuraavan kerran jouluna.

– Kyllä hän sen verran tykkää minun tekemästäni kinkusta, isä naurahtaa.

Kuuntele koko haastattelu ja lue Radio Novan juttu: Isän tekemä kinkku ajaa Valtteri Bottaksen jouluksi kotiin!

Enbuske & Linnanahde Crew Radio Novalla maanantaista torstaihin kello 6-10.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat