Vältä ikävät yllätykset – kysy nämä viisi asiaa kampaajaltasi

Keskustele kampaajasi kanssa ennen kuin sakset alkavat viuhumaan. Näin varmistat, että lopputulos mielyttää.

Kun menet uudelle kampaajalla, varmista, että ajatuksenne vastaavat toisiaan. Ettet saisi hiusmallia mitä inhoat, esitä kampaajallesi nämä viisi kysymystä ennen kuin hän ryhtyy toimeen.

Miltä sinun sentti näyttää?

Paljonko leikataan? Sinun näkemyksesi yhdestä sentistä saattaa olla eri kuin miten kampaajasi asian näkee. Pyydä kampaajaasi näyttämään hiuksissasi paljonko sinun ehdottamasi lyhennysmäärä hänestä näyttää. Jos se ei miellytä sinua, sano se, ennen kuin kampaaja leikkaa. Näin et poistu paikalta suunniteltua lyhyemmillä tai pidemmillä hiuksilla kuin alun perin oli tarkoitus.

Onko hiusmallissani jotain sellaista mitä tekisit toisin?

Tämän kysymyksen avulla selvität, puhutteko kampaajasi kanssa samaa kieltä. Tämä auttaa myös siinä, jos et osaa itse kuvailla mistä et ole nykyisessa hiusmallissasi pitänyt.

Jos on, niin miksi? Jos ei, niin miksi?

Pyydä kampaajaasi erittelemään tarkemmin mitä hän tarkoitti. Näin varmistat, että hän ymmärtää tarpeesi kun otetaan huomioon hiustesi kunto, elämäntyylisi ja budjettisi. On tärkeää, että ymmärrätte toisianne, ettei virheitä tapahdu.

Miten voisin hoitaa hiuksiani kotona?

Kampaajallasi tulisi olla keinot kuivan ja elottoman hiuksen hoitoon kotona. Jos hän tarjoaa ainoastaan hoitoja joita voi tehdä vain kampaajalla, hän ei ajattele parastasi.

Kuinka usein minun täytyy käydä kampaajalla, että saan säilytettyä hiusmallini?

Jos kampaajasi ehdottaa kuutta viikkoa ja itsellesi sopisi paremmin, että leikkuuväli olisi pidempi, silloin hänen ehdottama hiusmalli ei ole sinulle sopiva. Keskustelkaa, mikä olisi yksinkertaisempi malli sinulle mistä pidät. Silloin se sopii myös budjettiisi ja elämäntyyliisi.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat