Valmistaudu juhlakauteen – parhaimmat kehysvinkit naisille ja miehille!

Suomalaiset uskaltavat rohkeasti käyttää näyttäviä silmälaseja ja tuleva juhlasesonki onkin erinomaista aikaa tuoda oma persoonallinen tyyli esiin. 

Kehysasiantuntijan mukaan suomalaiset ovat ennakkoluulottomia ja rohkeita silmälasien käyttäjiä muihin pohjoismaalaisiin ja eurooppalaisiin verrattuna.

Optikko-stylisti Tuulia Alanen-Brandt arvio, että meillä käytetään klassisen harmaan, mustan ja ruskean rinnalla keskimääräistä enemmän värejä ja yksityiskohtia. Tuleva juhlasesonki onkin erinomaista aikaa tuoda oma persoonallinen tyyli esiin.

– Punaiset pokat ovat tietysti pikkujoulukauden ykkösjuttu! Ilmeestä saa upean tyylikkään ja viimeistellyn, jos laseihin vielä yhdistää saman sävyisen huulipunan, kuuluu optikko-stylistin tyylivinkki.

Kiinnitä huomiota omaan ehostustyyliin

Jos juhlalasit halutaan hankkia erikseen, kannattaa naisten kiinnittää huomiota omaan ehostustyyliinsä. Vahvan silmämeikin ystäville varma valinta on kevyt kehys, joka sopii mahdollisimman moniin värisävyihin. Silmälasit voivat kuitenkin korvata silmämeikin myös kokonaan, sillä markkinoilla on paljon kehyksiä, jotka rajaavat ja kohottavat silmiä.

Optikko-stylistillä on myös miehille erityisiä terveisiä juhlakauden alkuun.

– Miestenkin tulisi käyttää rohkeasti kehyksiä tyylinsä katseenvangitsijana. Oikeilla silmälaseilla saa parhaimmillaan aikaiseksi erittäin charmantin ja tyylikkään lopputuloksen.

Lähde: Synsam

Lue myös:

    Uusimmat