Mainos

Valloittava hymy jo teininä – tältä näytti herttuatar Meghan nuoruudessaan

2:51

Prinssi Harry avioitui lauantaina 19. toukokuuta Meghan Marklen kanssa. Herttuatar-tittelin vihkimisen myötä saanut Meghan eli nuoruutensa Kaliforniassa.

Katso yllä videolta Meghan Marklen tarina!

Englannin prinssi Harry, 33, ja yhdysvaltalaisnäyttelijä Meghan Markle, 36, avioituivat Lontoon länsipuolella Windsorissa lauantaina.

Vuonna 1981 Los Angelesissa Kaliforniassa syntynen Marklen äiti Doria Loyce Ragland on sosiaalityöntekijä ja joogaohjaaja, isä puolestaan valosuunnittelija Thomas Markle. Pari erosi Meghanin ollessa kuusivuotias.

Hollywoodissa varttunut Markle kävi katolista tyttökoulua ja opiskeli yksityiskouluissa. Hän valmistui Northwestern-yliopistosta vuonna 2003 suoritettuaan alemman korkeakoulututkinnon näyttämötaiteesta ja kansainvälisistä suhteista.

Meghan Markle on ollut naimisissa kerran aiemminkin. Hän nai ohjaaja Trevor Engelsonin vuonna 2011 vuosien seurustelemisen jälkeen. Pari erosi vuonna 2013.

Meghan Markle nimitettiin vuonna 2016 Kanadan World Visionin hyvän tahdon lähettilääksi. Hän matkusti Ruandaan kampanjoimaan puhtaan veden puolesta.

Meghan on työskennellyt myös muun muassa YK:n tasa-arvojärjestö UN Womanin lähettiläänä sekä lanseerannut sukupuolten välistä tasa-arvoa ajavan HeforShe-kampanjan syyskuussa 2014.

Katso alla kuvia Meghan Marklen nuoruudesta!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.