Mainos

Valkoista terästä - kylpyhuonekalusteet 5 cm välein

Emali on Temalin 5 cm -konseptin sydän. Emalialtaan runko on terästä, jonka pintaan on poltettu kova ja kestävä emalipinta. Muokkaamalla teräksestä juuri oikean kokoisia altaita voidaan valmistaa yksilöllisiä ratkaisuita jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Vinkit toimivaan kylpyhuoneeseen

Kartoita tarpeet, mittaa tila ja suunnittele sopivaksi. Tarkalleen tilaan sopivan kokoinen allaskaluste on toiminnallisuuden perusta. Valitse pieneen kylpyhuoneeseen vähemmän syvät kalusteet, joilla vapautat tilaa sen ympärille.
Kompakti ratkaisu on valmis allaskaluste, joka sisältää kalusteen ja altaan. Mittaa sopiva leveys ja syvyys, valitse kalustemalli ja kalusteen väri sekä materiaali. Temalin kalusteiden eroavaisuus on allaskuppien ja kalusteiden muodossa, väri- ja materiaalivalikoima on sama. Altaan ja tason eteen on hyvä jättää vähintään 70–80 cm tilaa.


Allaskalusteen saa laatikoilla tai ovellisella kaapilla. Ovikaappi on klassikko, mutta laatikoiden suosio kasvaa. Kaikissa Temalin valmistamissa allaskaapeissa on käyttömukavuutta lisäävät sarananvaimentimet. Säilytyslaatikot ovat markkinoiden edistyneimpiä, ne sulkeutuvat pehmeästi hidastimilla varustetuiden liukukiskojen avulla. Niiden korkeus-, sivuttais- ja kaltevuussäätö onnistuu 3D-kiskojen avulla. Tukevat laatikot kestävät max. 40 kg:n painon.

Säilytystorni vai erillisiä kaappeja

Lisää säilytystilaa saat erillisillä kaapeilla. Korkea kaappi on kuin säilytystorni, joka tarjoaa säilytystilaa lattiasta kattoon. Voit myös valita erillisiä yläkaappeja yhden tai useamman ja sijoittaa niitä vaakaan, pystyyn, yksittäin tai ryhmänä. Yläkaapin voi valita perusovien lisäksi myös kippi- tai taiteovellisena.


Näyttävän kokonaisuuden voi toteuttaa myös Design-sarjan alakaapeilla. Valitse alakaapin koko ja yhdistele useita kaappeja riviin, päällekkäin, limittäin tai käytä yksittäin. Valitse tyylin sopiva taso ja kruunaa kokonaisuus näyttävällä erillisellä malja- tai uppoaltaalla.

Peilit ja peilikaapit

Peili tai peilikaappi on allaskalusteen paras kaveri. Jos säilytystilaa on tarpeeksi, tasopeili riittää. Peilejä tai peilikaappeja voi myös sijoittaa useita rinnakkain. Temalilla on markkinoiden laajin mittavalikoima peilejä ja peilikaappeja leveyksissä 40–120 cm.

Panosta valaistukseen. Kaikissa Temalin valmistamissa peilikaapeissa ja valaisimissa on kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta 4 000 K valoa. Peilikaappien sähköt on koteloitu turvallisesti kaapin sisälle. Säädettävät lasihyllyt ovat paksua karkaistua lasia. Kaikilla Temalin valmistamilla peileillä ja peilikaapeilla on SGS Fimkon sertifioinnit (FI ja CE) ja ne täyttävät suojaluokka IP44:n vaatimukset.

Kylpyhuonekalustesarjat – suunniteltu suomalaiseen kylpyhuoneeseen

Temalin Stella-, Trend- ja Mondo-allaskalusteissa yhdistyy valinnanvapaus, maksimoitu tilankäyttö ja teräksenluja kestävyys. Kaikki Temalin kalusteet on suunniteltu sopimaan yhteen ja niitä saa useissa eri syvyysmitoissa. Allaskaapit ja kaikki kalusteet voi valita viidessä eri vakiovärissä, kahdella eri Country-ovimallilla tai Velvet-ultramattaväreissä greige, vaaleanharmaa ja musta. Lisätilauksesta kalusteet voi tilata millä tahansa NCS-värikartan 1950 värissä.

Stella-allaskaluste – kantikas kaunotar

Stella-altaan kantikas muoto maksimoi pesutilan. Kolme erikokoista kehtoallasta S, M ja L voi valita ovilla tai laatikoilla ja kokovaihtoehtoja on yhteensä 37.

Trend-allaskaluste –pisaramainen allas

Leveyden ja syvyyden lisäksi Trendin voi suuremmissa kokoluokissa (leveydet 92,5–122,5 cm) valita myös altaan paikan: keskellä, oikealle tai vasemmalla. Sivulle sijoitettu allas jättää tilaa sivukaapille, jonka voi valita ovellisen tai laatikoilla. Ovellisen sivukaapin sisälle voi valita hyllyt tai näppärän pyykkikorin.

Mondo-allaskaluste – mahtuu minne vaan

Mondo-allaskaluste on ahtaan tilan ja kapeiden kulkuväylien ongelmanratkaisija. Sen tilaa säästävä muotoilu takaa turvallisen liikkumisen ahtaissa kylpyhuoneissa. Mondo-tasoaltaan voi valita oikealla, vasemmalla tai molemmilla viistereunoilla. Viistereunan alla on aina ovikaappi, jossa hyllytaso keskellä. Mondossa on kaksi allaskokoa, neljä eri syvyyttä ja 44 eri vaihtoehtoa.

Modula ja MiNi – modernin minimalismin muotovaliot

Modula-sarjan kalusteta yhdistää funktionaalinen muotoilu ja huippukestävät materiaalit. Niiden kevytrakenteinen ja viimeistelty runko on pulverimaalattua terästä ja hyllyt sekä taso kosteuden- ja vedenkestävää komposiittimateriaalia. Modula on kooltaan isompi kuin MiNi ja niiden allasmalli on erilainen. MiNin allas on kulmikas ja Modulan pisaramainen. Sarjaan kuuluu myös peili ja avohylly.

Erilliset malja ja uppoaltaat

Erillinen malja- tai uppoallas on kylpyhuoneen kaunis keskipiste. Sirolinjaiset Loop-, Love-, Relax- ja Aatos-malja-altaat kiinnitetään tason, kaapin tai laatikoston päälle. Into-, Lempi-, Helmi-, Toivo- ja Usko-uppoaltaat asennetaan tasoon upotettuna. Temalin valikoimissa on vakiona 225 erikokoista ja eri väristä erillistä allasta.

Luota ammattilaiseen – varaa maksuton suunnitteluaika

Pyydä rohkeasti suunnitteluapua ammattilaiselta. Voit varata maksuttoman suunnitteluajan Sinun suunnittelijasi -palvelun kautta. Sinun suunnittelijasi- on Temalin kylpyhuone-, keittiö- ja säilytyskalusteiden asiantuntija, joka auttaa sinua etänä tuote- ja kalustevalinnoissa.

Varaa maksuton etäsuunnitteluaika Sinun suunnittelijasi -palvelun kautta.

Temal-faktat:

  • Kalusteet valmistetaan Nakkilassa, altaat Järvenpäässä.
  • Kalusteet valmistetaan kosteudenkestävistä materiaaleista.
  • Emaloitu allas on hygieeninen ja helppohoitoinen.
  • Altaissa on tilaa säästävä vesilukko, joka vapauttaa ylälaatikon kokonaan säilytykseen.
  • Tasoaltaan etureunan muotoilu suojaa allaskalusteen rakennetta ja tyylikäs takareuna suojaa valumilta.
  • Kaikilla peilikaapeilla on FI-sertifiointi, CE-hyväksyntä ja suojausluokka IP44.
  • Peilikaappien ja valaisimen valo on kylpyhuoneeseen sopivan puhdasta 4 000 K valoa.
  • Temalin kalusteilla on Suomalaisen Työn liiton myöntämä Avainlippu-hyväksyntä ja Design from Finland-muotoilumerkki.

Valitse kotimainen valmistaja. Henkilökohtainen palvelu, tuotteiden korkea laatu, pitkä takuuaika, pitävät toimitusajat ja varaosien saatavuus on taattu valmistajan varmuudella vuosienkin jälkeen.


 

   
 

Lue myös:

    Uusimmat