Mainos

Valkeakosken asuntomessut päättyivät onnistuneesti

Messujen järjestäjät ovat tyytyväisiä asuntomessuista saatuun positiiviseen palautteeseen, kävijämäärään ja kaupankäynnin vilkkauteen. Kuukauden aikana messuilla vieraili yli 141 000 ihmistä.

Viime sunnuntaina päättyneet Valkeakosken asuntomessut vastasivat niin messujärjestäjien, näytteilleasettajien kuin kävijöidenkin odotuksiin. Messukävijöitä kiinnostivat erityisesti ympäristöystävälliset lämmitysmuodot ja uudenlaiset sisustusratkaisut.

– Vaikka taloudelliset suhdanteet ovat muuttuneet rajusti viime vuodesta, ei asuntomessujen kävijämäärä ole notkahtanut alaspäin, vaan ylitimme viime vuonna Vaasassa järjestettyjen asuntomessujen kävijäluvun, kertoo Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.

Asuntomessuilla vierailleet ovat antaneet kiitosta erityisesti monenkokoisista messutaloista, suurista tonteista sekä väljästä ja luonnonläheisestä messualueesta. Myös ystävällinen palvelu sekä sujuva messubussiliikenne pysäköintialueelta messuportille ovat saaneet kehuja.

Ideoita omaan kotiin

Valkeakoskella järjestettäville asuntomessuille ihmisiä ovat vetäneet erityisesti uudet erilaiset sisustus- ja rakenneratkaisut sekä mielenkiintoisen ajanvietteen hakeminen, kertoo Suomen Asuntomessujen teettämän kävijätutkimuksen väliraportti.

Moni messukävijä kertookin tutkimuksessa kaipaavansa uutta ilmettä sisustukseen tai pihaan. Toiveita on myös saunan uusimisesta ja pihan käytön parantamisesta.

Ympäristöystävälliset lämmitysmuodot herättivät mielenkiintoa

Ympäristöystävälliset lämmitysmuodot herättivät messuilla mielenkiintoa: ilmalämpöpumput ja aurinkoenergiaratkaisut kuuluvat messukävijöitä eniten kiinnostavien tuotteiden joukkoon.

– On ilahduttavaa, että ihmiset ovat selvästikin alkaneet kiinnittää entistä enemmän huomiota energiatehokkuuteen ja lämmityksen ympäristöystävällisyyteen. Asuntomessujen 30 omakotitalossa ja 2 rivitaloasunnossa on käytössä maa- tai ilmalämpöpumppuratkaisu, projektipäällikkö Arto Vuorijärvi summaa.

Asuntomessuilla esiteltävistä tuotteista ihmisiä ovat kiinnostaneet varsinkin valaisimet, ilmalämpöpumput, kiukaat, liukuovet ja aurinkolämpöratkaisut.

Teksti: MTV3

Lähde ja kuvat: Suomen Asuntomessut

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.