Valencian huima lento jatkuu: nyt kaatui Real Madrid! – joukkueella pisin voittoputki koko satavuotisen seurahistorian aikana

Valencian lento Espanjan jalkapallonLa Ligassa jatkui jälleen keskiviikkona, kun joukkue kaatoi Real Madridin maalein 2-1. Madridilaisjoukkueen peräsimeen hypännyt Zinedine Zidane oli muuttanut kokoonpanoja otteluun rajusti, mutta vastustajan historiallinen voittoputki jatkui.

Valencia on kovassa lennossa, sillä se ylsi tällä kaudella Copa del Reyn finaaliin ja Eurooppa-liigan puolivälieriin. Joukkue on kaikki sarjat mukaan lukien historiallisessa 17 ottelun voittoputkessa: Valenciasssa ei ole pystytty moiseen lentoon ikinä aikaisemmin satavuotisen seurahistorian aikana. 

Goncalo Guedes vei Valencian johtoon jo 35. minuutilla ja käänsi ottelun hallinnan. Hyvä vire jatkui toisella puoliajalla, kun Ezequiel Garay tykitti maalin.

Karim Benzema puski Madridille kavennusmaalin viime hetkillä. Sergio Ramos yritti ottelussa ahnaasti onnistumista, mutta VAR totesi kyseessä olleen paitsio.

– Hallitsimme ensimmäistä puoliskoa. Toisella puoliajalla vastustaja teki maalin ja sai lisää itseluottamusta. Teimme paljon töitä päästäksemme takaisin peliin, mutta vain maalit lasketaan. Tappio on vaikea, sillä tiedämme, ettei meillä mene hyvin, keskikenttäpeluri Casemiro kertoi ottelun jälkeen.

Tappio oli ensimmäinen seuran peräsimeen palanneen Zidanen uudella aikakaudella.

– Meidän täytyy sietää tämän kaltaisia huonoja hetkiä. Pelasimme todella hyvin Valenciaa vastaan, mutta heillä oli paljon pelissä. Ehkäpä se oli joukkueiden suurin ero, Zidane kertoi ottelun jälkeen.

Valencian kohtaaminen oli Zidanen ensimmäinen vieraspeli uuden pestin aikana. Ranskalaisvalmentaja teki otteluun suuria muutoksia, sillä hän toi seitsemän uutta pelaajaa kokoonpanoon ja laittoi sekä Iscon että Gareth Balen penkille.

Muutokset eivät kuitenkaan tehonneet – Valencia käytti paikkansa tehokkaammin. 

Real on La Ligassa kolmannella sijalla ja 13 pistettä kärkijoukkue FC Barcelonasta. Matkaa paikallisvastus Atletico Madridiin on viisi pistettä.

– Meillä on ollut vaikea kausi ja olemme menettämässä keskittymiskykyämme. Olen pelaajieni takana ja he jatkavat taistelua loppuun asti, Zidane painotti.

Lue myös:

    Uusimmat