Mainos

Vain MTV.fissä – Ensitreffit-tähden raju tilitys eropäätöksen jälkeen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa puolisostaan Mikosta eronnut Heidi kertoo MTV.fille kaiken pariskunnan suhteesta ja sen ongelmista. 

Turkulainen Heidi avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ylöjärveläisen Mikon kanssa. Parin suhde alkoi lupaavasti, mutta päättyi katsojien yllätykseksi kivualiaaseen eroon.

MTV.fin haastattelema Heidi kertoo ottaneensa eron raskaasti, sillä hänen odotuksensa olivat niin suuret. 

– Ero oli suuri pettymys ja sen läpikäymiseen on mennyt paljon aikaa. Ohjelman seuraaminen ja tunteiden repiminen uudelleen auki on ollut kipeää ja raskasta, mutta se oli pakko tehdä. Olen yrittänyt olla lukematta ohjelman ympärillä käytävää keskustelua, Heidi sanoo. 

Elokuussa Mikosta eronnut Heidi kertoo toipumisen olevan yhä kesken. Hän on saanut eron läpikäymiseen tukea läheisiltään ja asiantuntijoilta. 

– Eron ja koko tämän kokemuksen prosessoiminen on yhä kesken, mutta hyvässä vauhdissa. Iso kiitos siitä kuuluu ystävilleni ja asiantuntijoille, jotka ovat tukeneet minua. Olen saanut erityisesti Elina Tanskaselta korvaamatonta apua. 

Heidi haluaa nyt kertoa kaiken hänen ja Mikon suhteesta ja sen vaikeuksista. Hän kertoo ihastuneensa täysin erilaiseen mieheen, kuin mitä todellisuus oli. 

– Ihastuin Mikossa siihen, että pystyimme luomaan henkistä yhteyttä ja olimme samalla sivulla. Pystyin kertomaan Mikolle kipeistäkin asioista, ja meillä oli usein pitkiäkin keskusteluja. Myös hänen tapansa ottaa minut huomioon, oli sellainen piirre, johon ihastuin. Harmi vaan, että se taisikin olla melko pinnallista eikä niinkään pyyteetöntä huolenpitoa, Heidi sanoo. 

Mikko ja Heidi päätyivät ohjelman viimeisen jakson kuvaamisen jälkeen eroon. Heidi muistaa, että hän tunnisti hälytysmerkit jo melko varhaisessa vaiheessa, mutta ei osannut tulkita niitä oikein. 

– Mikon todellinen persoona tuli nopeasti esiin. Olin kuitenkin lähtenyt tähän juttuun mukaan sillä ajatuksella, että tässä tulee varmasti riitoja, kun kaksi täysin vierasta ihmistä menee naimisiin, Heidi sanoo. 

Pariskunnan riitely alkoi pian häämatkan jälkeen. Heidin mukaan riidat olivat usein rajuja eikä pari päässyt niiden jälkeen yhteisymmärrykseen. Pariskunta ei eronnut ystävinä. 

– Ongelmamme eivät olleet riidat, vaan se, että emme osanneet rakentaa siltaa toistemme luo. Aikani sitä yritin ja itseäni syyllistin. Ajattelin, että vika on minussa. Olin loppuun asti kiinnostunut suhteemme kehittämisestä. Jos lähden tällaiseen mukaan ja sanon tahdon, en todellakaan kevyesti luovuta, vaikka monet ystävistäni kehottivat toisin. 

Katso videolta, miten Heidi ja Mikko päätyivät eropäätökseen!

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00! Jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.