Vain 50-vuotiaana kuollutta Antti Majanlahtea muistetaan somessa: "Ei riitä sanat surua sanoittamaan"

Muun muassa Satu Silvo ja Jarkko Tamminen muistavat sunnuntaina kuollutta näyttelijää sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä, ohjaaja ja teatterinjohtaja Antti Majanlahti kuoli 50-vuotiaana Raumalla sunnuntaina. Alustava arvio kuolinsyystä on näyttelijän lähipiirin mukaan sairauskohtaus, kertoi Iltalehti.

Majanlahden kollega Satu Silvo kirjoittaa Facebookissa lämpimästi täysin yllättäen kuolleesta työtoveristaan.

– Rakas Antti, tämä on ihan järkyttävää. Rakas ystävä ja työtoveri. Menetimme ihanan ihmisen, upean taiteilijan – jonka sydän sykki vahvasti tulevaisuuteen – taiteellisiin projekteihin, perhe oli hänen aarteensa, luonto ja saari Saimaalla. Ei riitä sanat surua sanoittamaan. Perheen jäsenille rakkautta ja voimaa hirvittävän surun keskellä.


Laulaja Saija Tuupanen muistaa Antti Majanlahtea päivityksessään.

– Lepää rauhassa, Antti Majanlahti. Kiitos, että opetit minulle näyttelemisen saloja, kuinka heittäydytään ja annetaan tunteiden tulla täysillä, pelkäämättä mitään! Kiitos että olit! Sinua kaivaten ja voimia läheisille toivoen, Tuupanen kirjoittaa Facebookissa.


Näyttelijä Jarkko Tamminen sai Majanlahdelta vasta hiljattain onnitteluviestin.

– Lepää Rauhassa Antti! 10 päivää sitten kirjoitit minulle onnitteluviestin: "Jarkolle pilvenpiirtäjän kokoiset ilmapallot!" Ja nyt sinä suurisydäminen mies olet poissa. Voimia läheisille! Tamminen kirjoittaa.


Laulajatähti Paula Vesala huomioi Twitterissä surullisen maanantain.

– Tosi surullinen päivä. Las Vegas ja Tom Petty sekä Antti Majanlahti.

Antti Majanlahti näytteli viime vuodet Uusi päivä -sarjassa. Sarjan Facebook-sivulla huomioitiin sarjan näyttelijän kuolema.

– Uusi päivä sai suruviestin. Toivomme voimia Antin perheelle ja lähiomaisille. Jäämme kaipaamaan entistä työtoveria, postauksessa kirjoitetaan.


Myös Tampereen Työväen Teatteri, jota Majanlahden isä Mikko Majanlahti johti vuosina 1981–1986, huomioi Majanlahden menehtymisen.

– Osanottomme kaikille työkavereille ja läheisille. Muistelemme Anttia lämmöllä.


Antti Majanlahden kuolemasta uutisoi ensimmäisenä Yle.

Lue myös:

    Uusimmat