Mainos

Vaimon nalkutus pelasti miehen hengen: "En tiedä, missä olisin nyt, jos en olisi mennyt lääkäriin"

Vaimo pakotti miehensä lääkäriin, kun tämän kädestä löytynyt outo paukama turposi. Mies saa nyt kiittää rakastaan henkensä pelastamisesta!

Brian Walker, 43, huomasi käteensä ilmestyneen paukaman, mutta piti sitä hyönteisen puremana. Lopulta vaimon jatkuva vaatimus lääkärikäynnistä pelasti miehen hengen!

Walker eli oudon pahkuransa kanssa kahdeksan kuukautta. Lopulta vaimo Helen, 44, pakotti miehensä lääkäriin, kun paukama turposi. Koska Warker ei itse suostunut varaamaan aikaa tohtorille, vaimo teki senkin hänen puolestaan.

Walker ei omien sanojensa mukaan tahtonut hoitoa, koska pahkura ei ollut kipeä. Totuus oli kuitenkin karmiva: testit osoittivat, että Walkerilla oli äärimmäisen harvinainen syöpäkasvain, joka oli levinnyt jo lähes koko olkavarteen.

– Olen hyvin tyytyväinen, että sain hänet menemään lääkäriin. Hän olisi voinut menettää kätensä, jos häntä ei olisi hoidettu. Pointtini on, ettei (tällaista) möykkyä voi pitää ei-minään. Se pitää tarkistuttaa, vaimo kommentoi Daily Mailille.

Käsivarresta piti poistaa valtavasti ihoa ja lihasta. Leikkauksen jättämä aukko korjattiin siirteellä miehen selästä. Walker toipui leikkauksesta kuukausia.

– Jotkut ihmiset valittavat, kun vaimo nalkuttaa heille, mutta sillä, että menin tapaamaan tuota lääkäriä, oli valtava vaikutus elämääni. Olen tavallinen rekkakuski, jatkan vain elämää, mutten tiedä, missä olisin nyt, jos en olisi mennyt lääkäriin, mies toteaa.

 

***

3:49

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.