Mainos

Vaikeuksia keksiä lahjaa lapselle? Vanhemmat keksivät täydellisen idean – tämän arvoa ei voi rahassa mitata!

Mitä ostaa lahjaksi yksivuotiaalle lapselle, jonka mieltymykset vaihtuvat nopeasti ja jonka vanhemmat panikoivat päivittäin, mihin kaikki tavarat saa mahtumaan?

Iowalainen Abby Aldershof Van Metre sai 18-vuotislahjaksi jotain vähän erilaista. Hänen vanhempansa olivat seitsemäntoista vuotta aiemmin painiskelleet yllä mainittujen kysymysten parissa ja keksineet ratkaisun. Lahjojen sijaan Abbyn vanhemmat Susie ja Kent pyysivät vieraita tuomaan päivänsankarille jotain ihan muuta.

Pienen tyttölapsen vanhemmat keksivät yksivuotissyntymäpäiväkutsun ohessa lähettää vieraille pyynnön kirjoittaa Abbylle kirje. Kyseessä ei ollut mikä tahansa kirje. Kirjeet nimittäin suljettiin avaamattomina "aikakapseliin", jonka vanhemmat antoivat lopulta Abbylle 18-vuotislahjaksi.

Viestejä edesmenneiltä ystäviltä

Abbyn äiti kuvasi videolle tyttärensä reaktion tämän avatessa ajan patinoiman lahjan. Pienestä puisesta arkusta löytyi yhteensä 25 kirjettä. Abbyn syntymäpäivä oli täynnä mitä uskomattomampia onnentoivotuksia. Surullista oli, että kirjeiden kirjoittajien joukosta seitsemän oli menehtynyt kuluneiden vuosien aikana. Lukiessaan heidän kirjoittamiaan kirjeitä Abby ja koko muu perhe tunsivat kuitenkin syvää kiitollisuutta siitä, että nämä ihmiset olivat kuuluneet heidän elämäänsä.

Kirjeiden joukossa oli viesti myös Abbyn enolta, joka kuoli moottoripyöräonnettomuudessa muutama vuosi takaperin. John oli kirjeessään toivonut siskontyttärensä liittyvän paikalliseen uimajoukkueeseen ja harrastavan musiikkia. Niin kävikin.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Susien kuvaaman videon ovat nähneet jo miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ja se on innostanut muitakin miettimään erilaisia lahjaideoita. Käsinkirjoitetut kirjeet taitavat 20 vuoden päästä olla muutenkin jo melko harvinaisia ja varmasti sitäkin koskettavampi lahja nuorelle aikuiselle.

Lähde: Daily Mail, Love What Matters, Facebook

***

2:15

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja