Vaa'an vuosihoroskooppi 2021

Vaa'an vuosihoroskooppi 2021: Parisuhteessa jo olevillakin vaaoilla voi olla pieniä hankaluuksia suhteessaan. Kiireinen aikataulusi verottaa tänä vuonna yhdessäoloa perheesi kanssa…

Rakkaus

Vaakojen rakkausvuosi 2021 on ajoittain haastava, mutta vaikeuksien kautta pääset voittoon rakkaudessakin.

Sinkkujen kannattaa olla varovaisia rakkauden kaipuussaan. Ihastuksesi kohde saattaa pyörittää toista suhdetta samaan aikaan toisaalla, vaikka esittää sinulle vapaata ja valmista seurustelemaan. Unohda hänet ja jatka luotettavan ja uskollisen kumppanin etsimistä. Vuoden loppupuolella saatat viimein löytääkin ihmisen, joka vastaa odotuksiasi ja joka oikeasti myös on sellainen kuin sanoo olevansa.

Parisuhteessa jo olevillakin vaaoilla voi olla pieniä hankaluuksia suhteessaan. Silloin jos koskaan tarvitaan luottamusta ja ymmärrystä. Älkää antako riitojen jäädä muhimaan puhumattomuuden muurin taakse. Siellä ne voivat kasvaa niin suuriksi, että niitä voi olla melkein mahdotonta ratkaista. Puhumalla ongelmat ratkeavat, ja rakkaus pääsee taas vapaasti virtaamaan.

Perhe

Kiireinen aikataulusi verottaa tänä vuonna yhdessäoloa perheesi kanssa. Et pysty myöskään aina pitämään lupauksiasi, ja se voi ajoittain kiristää välejänne. Kesällä voit onneksi hyvittää menetetyn ajan perheellesi moninkertaisesti.

Työ ja ura

Tänä vuonna joudut tekemään tärkeitä ja vaikeitakin työhön liittyviä päätöksiä. Olet jo jonkin aikaa katsellut ainakin sivusilmällä mahdollista uutta työpaikkaa. Kevään lopulla sellainen saattaa löytyäkin. Sinua voi kuitenkin pelottaa tehdä ratkaisua, sillä ratkaisun tehtyäsi ei paluuta takaisin enää ole. Siinä sinulle onkin mietittävää. Punnitse tarkkaan molempien vaihtoehtojen plussat ja miinukset.

Raha

Vuosi 2021 on sopivaa aikaa taloudellisen tilanteesi tasapainottamiseen. Älä kuitenkaan usko lupauksiin saada ilmaista rahaa nettipeleistä tai vastaavista. Vain kovalla työllä ja tarkalla budjetilla voit pitää rahatilanteesi plussan puolella. Koeta vähentää liikoja menoja ja jätä turhat ostelut kokonaan.

Opiskelu

Opiskelevat vaa'at saavat tänä vuonna hyviä tuloksia aikaan. Ilmaiseksi ne eivät kuitenkaan tule, vaan joudut tekemään kovasti työtä menestyksesi eteen. Se ei ole sinulle kuitenkaan mikään suuri uhraus, sillä kun sinä olet asettanut itsellesi tavoitteet, sinä myös pidät niistä kiinni.

Terveys

Terveydentilasi on tänä vuonna varsin hyvä. Muista vain varata välillä aikaa pelkästään omalle itsellesi. Tee juuri sitä, mitä itse haluat tehdä tai ole tekemättä yhtään mitään. Tärkeintä on edes hetkellinen irtiotto kaikista velvollisuuksista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja