Mainos

Vaa'an vuosihoroskooppi 2018

Älä ärsyynny niin helposti siitä, mitä muut tekevät tai jättävät tekemättä.

RAKKAUS

Rakkaudessa olet tänä vuonna varsin impulsiivinen.

Järjestät mielellään rakkaallesi romanttisia yllätyksiä. Välillä voit mennä kuitenkin yllätystesi kanssa liian pitkälle, sillä kumppanisi ei välttämättä ole niin impulsiivinen kuin sinä, eikä ehkä osaa arvostaa yllätyksellisyyttäsi.

Sinkkujen kannattaa olla tarkkana. Monenlaista ehdokasta on tarjolla, ja heidän joukostaan voi olla vaikea erottaa sitä joka on liikkeellä tosissaan. Pinnalliset suhteet on niin nähty, ja nyt olet etsimässä kumppania tositarkoituksella.

PERHE JA YSTÄVÄT

Perheen kesken voi syntyä tänä vuonna riitaa ja erimielisyyksiä. Älä ärsyynny niin helposti siitä, mitä muut tekevät tai jättävät tekemättä. Yritä katsoa asioita läpi sormien. Laiha sopu on kuitenkin parempi kuin lihava riita.

TYÖ JA URA

Työssäsi olet hyvin kunnianhimoinen ja haluat onnistua aina vain paremmin ja paremmin. Sinun täytyy olla kuitenkin valmis myös muuttamaan suunnitelmaasi tarvittaessa. Tilaisuuksiin on tartuttava nopeasti, sillä ennen kuin huomaatkaan, ne ovat muuten menneet ohitse. Sama pätee myös mielenkiintoisiin työtarjouksiin, jos sellaisia etsit.

OPISKELU

Älä murehdi ja stressaa niin paljon opintojasi, vaan luota itseesi ja siihen että osaat. Silloin sinun on paljon helpompi kohdata opintojen tuomat haasteet ja myös selviytyä niistä voittajana.

RAHA

Taloudenhallinta kuulostaa monimutkaiselta ja hankalalta asialta. Se ei kuitenkaan ole sen ihmeellisempää kuin, että opettelet pitämään tulot ja menot tasapainossa. Lisäksi ei ole ollenkaan pahitteeksi panna hieman rahaa säästöön pahankin päivän varalle.

TERVEYS

Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat asiat, jotka mainitaan aina terveydestä puhuttaessa. Yhtä tärkeää on kuitenkin pitää huolta myös henkisestä hyvinvoinnistaan. Pienet nautinnot ja laiskottelukin ovat välillä paikallaan.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Lupaa itsellesi olla stressaamatta liikaa, sillä kaikki kääntyy parhain päin.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.