Mainos

Tässä on virtuaalikentän uusin peluri – yhdistää kaikki VR-teknologiat

Sulon Q on virtuaalikentän uusin kilpailija, joka tarjoaa sekä VR- että AR-kokemuksia. Lisäksi laite on itsenäinen eikä tarvitse toimiakseen tietokonetta.

Sulon Technologien paljasti eilen uuden VR-päähineensä. Sulon Q -nimellä kulkeva silmikkolaite on ulkoisesti hyvin saman oloinen kuin vaikkapa Oculus Rift ja HTC Vive.

Ominaisuuksiltaan Sulon Q:n kehutaan kuitenkin olevan VR-maailman ensimmäinen ja ainoa langaton all-in-one-laite. Q on siis langaton eikä tarvitse kumppanikseen tietokonetta tai ulkoisia tilasensoreita. Kaiken tarpeellisen luvataan olevan pakattuna suoraan laseihin.

Lisäksi Sulon Q tukee sekä VR- että AR-kokemuksia. VR eli virtuaalitodellisuus tarkoittaa sitä, kun käyttäjän silmien eteen luodaan kokonaan uusi maailma.Tähän kategoriaan uppoavat esimerkiksi aiemmin mainitut Oculuksen ja HTC:n VR-lasit. AR eli augmented reality taas tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, kun ympäröivän maiseman päälle lisätään VR-elementtejä. Tätä luokkaa edustaa Microsoftin kehittämä HoloLens.

Voimansa Sulon Q saa vastajulkaistulta AMD FX-8800P -suorittimelta ja Radeon R7 -grafiikkaohjaimelta. Visuaalisesta kokemuksesta taas vastaa 2560 x 1440 pikselin OLED-näyttö. Moniin muihin ominaisuuksiin, kuten langattomalle laitteelle tärkeään akkukestoon, Sulon ei toistaiseksi ottanut kantaa.

Sulon Q:ta viimeistellään parhaillaan ja julkaisun pitäisi tapahtua loppukeväästä. Tarkempia tietoja hinnasta ja saatavuudesta kuullaan siis myöhemmin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.