Uutta, pirteää ilmettä Forerunner-kellosarjaan – Garmin laajentaa mallistoaan

Garmin esittelee loppuvuoden aikana kolme uutta GPS-sykemittarikelloa. Uutuudet tuovat Garminin kellomallistoon siroutta ja värikkyyttä.

Teknavilla oli hiljattain testissä Garminin Forerunner 225 -juoksukello. Juoksukello keräsi testissä pääosin kehuja, pyyhkeitä tuli ainoastaan massiivisesta rakenteesta. Testin voi lukea tästä. (http://teknavi.fi/elektroniikka/testi-tama-laite-tekee-sykevyosta-tarpeettoman) Nyt Garmin on julkaissut kolme uutta kelloa Forerunner-sarjaan.

Uusissa Forerunnereisssa juoksija saa jatkossa musiikkia kuunnellessaan kellolta viestin väliajasta. Tämän lisäksi käytettävyyttä on parannettu suuremmilla näytöillä. Mallisarjan keskimmäisenä versiona kulkevan Forerunner 235:n sykkeenmittaus perustuu Teknavilla testissä olleen 225:n tavoin optiseen mittaukseen ranteesta. Laajimmat ominaisuudet tarjoaa Forerunner 630, joka mittaa aiempaa laajemmin fysiologiaan liittyviä arvoja.

Kaikki uudet mallit tukevat nyt myös puhelimesta tulevia älykkäitä ilmoituksia. Garminin Connect IQ -kaupasta pystyy jatkossa lataamaan kelloihin muun muassa erilaisia kellotauluja, tietokenttiä ja widgetejä.

Kolmesta uudesta mallista edullisimman Forerunner 230:n hinta alkaa 269 eurosta ja sykevyön kanssa hinta on 319 euroa. Sykevyöttömän 235-mallin hinta on 379 euroa. Lippulaivamalli 630 maksaa 429 euroa ja sykevyön kanssa hinta asettuu 479 euroon.

Lue myös:

    Uusimmat