Mainos

Uutta, pirteää ilmettä Forerunner-kellosarjaan – Garmin laajentaa mallistoaan

Garmin esittelee loppuvuoden aikana kolme uutta GPS-sykemittarikelloa. Uutuudet tuovat Garminin kellomallistoon siroutta ja värikkyyttä.

Teknavilla oli hiljattain testissä Garminin Forerunner 225 -juoksukello. Juoksukello keräsi testissä pääosin kehuja, pyyhkeitä tuli ainoastaan massiivisesta rakenteesta. Testin voi lukea tästä. (http://teknavi.fi/elektroniikka/testi-tama-laite-tekee-sykevyosta-tarpeettoman) Nyt Garmin on julkaissut kolme uutta kelloa Forerunner-sarjaan.

Uusissa Forerunnereisssa juoksija saa jatkossa musiikkia kuunnellessaan kellolta viestin väliajasta. Tämän lisäksi käytettävyyttä on parannettu suuremmilla näytöillä. Mallisarjan keskimmäisenä versiona kulkevan Forerunner 235:n sykkeenmittaus perustuu Teknavilla testissä olleen 225:n tavoin optiseen mittaukseen ranteesta. Laajimmat ominaisuudet tarjoaa Forerunner 630, joka mittaa aiempaa laajemmin fysiologiaan liittyviä arvoja.

Kaikki uudet mallit tukevat nyt myös puhelimesta tulevia älykkäitä ilmoituksia. Garminin Connect IQ -kaupasta pystyy jatkossa lataamaan kelloihin muun muassa erilaisia kellotauluja, tietokenttiä ja widgetejä.

Kolmesta uudesta mallista edullisimman Forerunner 230:n hinta alkaa 269 eurosta ja sykevyön kanssa hinta on 319 euroa. Sykevyöttömän 235-mallin hinta on 379 euroa. Lippulaivamalli 630 maksaa 429 euroa ja sykevyön kanssa hinta asettuu 479 euroon.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.