Uutisvuosi 2010 - Äänestä vuoden juttu

Vuosi 2010 muistetaan ainakin luonnonilmiöistä: on ollut liikaa lunta ja liikaa hellettä, paljon rankkasateita ja suuria tulvia. Maanjäristyksen raunioittama Haiti kamppailee koleraa vastaan. Islannin tulivuorenpurkauksen tuhkapilvestä ei vieläkään ole kokonaan toivuttu.

Suomi sai uuden pääministerin, edeltäjän toimia tutkii poliisi. Homoseksuaalisuus on ravistellut kirkkoa, matkapuhelinmarkkinat pudottivat Nokian toimitusjohtajan palliltaan. Kerjäläisiä ja isoäitejä on katsottu alta kulmien.

MTV3 Katsomoon on koottu 50 uutisvuoden juttua, joita katsomalla voi nopeasti palauttaa mieleen mitä kuluneena vuonna oikein tapahtuikaan.

Maailma seurasi Chilen ihmettä, kun kaksi kuukautta loukussa olleet kaivosmiehet pelastettiin.

Seurapiiriuutiset ovat kertoneet, että prinsessa purki kihlauksen, prinssi meni kihloihin ja kruununprinsessa astui avioliiton satamaan.

Kauhistusta ovat herättäneet ympäristökatastrofit Meksikonlahdella ja Unkarissa - öljyvuoto ja myrkkyliete - sekä Kreikan taloudenpito.

Kiivasta keskustelua on käyty Wikileaksista ja sen perustajasta.

Suomessa kysytään onko sikainfluenssarokote aiheuttanut narkolepsiaa. Täällä on myös maisteltu maailman vanhinta samppanjaa ja ällistelty kerta kaikkiaan röyhkeästi käyttäytyneitä karhuja.

Vaan kumpi on vuoden vekotin - minikaivuri vai vuvuzela?

Ja mikä on mielestäsi uutisvuoden 2010 kiinnostavin juttu? Äänestä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat