Mainos

Uutisvuoksi julkaisi surmansa saaneiden toimittajien muistokirjoitukset: "Aurinkoinen moniosaaja ja työyhteisön sydän"

Imatran Koskenpartaalla surmansa saaneet toimittajat olivat Anne Vihavainen ja Katri Ikävalko.

Molemmat naiset työskentelivät Uutisvuoksen ja Etelä-Saimaan yhteisessä toimituksessa Imatralla. Uutisvuoksessa kirjoitetaan, että molemmat toimittajat olivat työyhteisössään erittäin pidettyjä kollegoita.

Katri Ikävalkoa, 36, kuvaillaan aurinkoiseksi moniosaajaksi, joka piristi ja toi auringon palavereihin läsnäolollaan. Hän työskenteli sekä toimittajana että esimiestehtävissä vastaten lehden taitosta. Ikävalko oli moniosaaja, joka hallitsi sekä valokuvaamisen, verkkotyöskentelyn että lehden visuaalisen suunnittelun. Ikävalkoa jäävät kaipaamaan niin puoliso kuin kolme pientä lasta.

Jos upotettu Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Anne Vihavaista, 52, kollegat kuvaavat työyhteisön sydämeksi ja huolenpitäjäksi. Hänen kerrotaan suhtautuneen työhönsä yhtä intohimoisesti kuin elämäänsä. Hän oli tunnollinen toimittaja, joka opasti lempeästi toimituksen sijaiset toimituksen tavoille. Vihavaista jäävät kaipaamaan puoliso ja kaksi aikuisuuden kynnyksellä olevaa lasta.

Jos upotettu Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Molemmat naiset olivat palanneet Helsingistä teatterimatkalta, kun elämä päättyi käsittämättömään väkivallantekoon Imatran Koskenpartaalla. Surmansa sai myös Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tiina Wilén-Jäppinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.