Uusintaottelun ajankohdasta uutta tietoa – Robert Heleniuksen tyrmäämä puolalaisiskijä vähättelee mennyttä: "Työtapaturma"

Nyrkkeilijä Robert Heleniukselle uran suurin voitto – pudotti puolalaisvastustajansa 4. erässä 1:05
Nyrkkeilijä Robert Helenius otti maaliskuussa uransa suurimman voiton – pudotti puolalaisvastustajansa 4. erässä

Robert Heleniuksen seuraavaa siirtoa nyrkkeilyn raskaassasarjassa on odotettu kiivaasti viime maaliskuusta lähtien. Tuolloin suomalaisiskijä tyrmäsi yllättäen Puolan aiemmin voittamattoman Adam Kownackin.

Heleniuksen tilanteesta saatiin uutta tietoa joulukuussa, kun MTV Urheilu kertoi Heleniuksen ja Kownackin kohtaavan uusintaottelussa alkuvuonna 2021. Tietojen mukaan ottelu käydään Yhdysvalloissa.

Alun perin ottelua kaavailtiin tammikuun loppuun, mutta MTV Urheilun tuoreiden tietojen mukaan ottelu ollaan käymässä helmikuun lopulla.

Heleniuksen yllättämäksi tullut puolalainen on kommentoinut valmistautumistaan odotettuun kohtaamiseen Polsat Sportin haastattelussa.

Kovan pettymyksen maaliskuussa kokenut Kownacki on lähdössä pian vuoristoon harjoitusleirilleen ottelua varten.

– Haluan osoittaa, että tappioni Heleniukselle oli vain työtapaturma. Vastustaja iski minua hyvin. Haluan ottaa voiton uusintaottelustamme, Kownacki sanoi.

– Meille on tulossa muutama kaveri (sparraamaan) vuoristoleirilleni. Kaikki tuntuu hyvältä ja odotan uusintaottelua innolla.

Kumpikaan nyrkkeilijöistä ei ole noussut kehään viime maaliskuun ottelun jälkeen. Heleniuksen saldo Kownacki-voiton jälkeen on 30 voittoa ja kolme tappiota. Voitoista 19 on tullut tyrmäyksellä. Kownacki on voittanut 20 ottelua, joista 15 tyrmäyksellä. Ainoan tappionsa puolalainen kärsi Heleniukselle.

Juttua päivitetty klo 11.44 MTV Urheilun tiedolla siitä, että ottelu ollaan käymässä helmikuun lopulla.