Uusin trendi: Säväytä pikkujouluissa foliokynsillä!

Geelikynnet jatkavat mittavaa suosiotaan: uusin trendi on koristella geelikynnet näyttävällä siirtofoliolla, jolla voi loihtia erilaisia kuvioita kukista pääkalloihin.

Moni panostaa näyttäviin kynsiin juhlakauden aikoihin. Blue Lagoon -kauneushoitolaa pyörittävä Sini Virtanen kertoo, että pikkujoulunaikaan geelikynsissä nähdään eritoten jännittäviä, leikkisiä pintoja.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä! #mtvlifestyle

– Foliokynnet ovat nyt uusi kynsitrendi, Virtanen hymyilee.

Siirtofoliot ovat Virtaselle itselleenkin suhteellisen uusi tuttavuus: ensin kynnet tehdään geelillä, johon koristeluun tarkoitettu siirtofolio tarttuu. Folio painellaan vielä vähän tahmean geelin päälle. 


– Siirtofolion voi laittaa joko koko kynnelle tai sitten sillä voi tehdä erilaisia kuvioita, Virtanen kuvaa.

Siirtofolioita löytyy eri väreissä: suosittuja sävyjä ovat sähkönsininen, hopea ja kultainen. Myös valoa taittavat pinnat ovat nyt in.


– Foliogeelillä voi tehdä kiekuraa, perhos- ja kukkakuvioita. Meillä on esimerkiksi foliogeeliä, jossa on musta tausta ja hopeisia pääkalloja.

Kukkia vai pääkalloja?

Kosmetologi Sini Virtanen kertoo, että suomalaiset suosivat vuodenajasta riippumatta kynsissään romanttisia kuvioita, mutta rohkea rokan syö: trendit ovat menossa rohkeampaan suuntaan.

– Kukat ovat aina suosituimpia kuvioita, vaikka olisi talvi. Kynnet edustavat kauneutta, ja kukka on kaunis, herkkä kuvio, Virtanen kertoo.

– Uskon kuitenkin, että kokomustat kynnet pääkallokuvioilla on tuleva trendi.


Virtasen mukaan myös eläinkuviot ovat suosittuja: esimerkiksi pinkki folio, jossa musta-kultaisia pantterikuviota, sopii rohkealle naiselle.

Kynsien värivalinnoissa tai koristeluissa myöskään ei tarvitse noudattaa yksitoikkoista kaavaa: Ring finger-ilmiö on edelleen suosiossa.

– Monet haluavat, että nimettömään tehdään erilainen kuvio. Esimerkiksi kaikki muut kynnet ovat ranskalaisia, mutta nimetön onkin musta, johon on lisätty kuvio, Virtanen kuvailee.

Foliokynnet ovat nyt in – katso Instagramista poimitut kuvat! #foilnails

Lue myös:

    Uusimmat