Uusi unelmatyö: Kuherruskuukausi-testaaja!

Irlantilainen matkailutoimisto haki luksusta rakastavia pareja testaamaan häämatkakohteita ympäri maailmaa. Hommasta tietenkin maksetaan.

Irlantilainen RunawayBrideAndGroom.com etsi pariskuntia matkaamaan erilaisissa romanttisissa kohteissa kuudeksi kuukaudeksi. Parin on tarkoitus testata kuherruskuukausikohteita Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

Voittajien tulee blogata kokemuksistaan kuherruskuukausikohteissa – jos he siis pääsevät ylös riippumatosta, jossa siemailevat shampanjaa, kertoo cnn.com.

– Olemme saaneet hakemuksia Koreasta, Kiinasta, Makedoniasta, Kroatiasta, Intiasta ja Saudi-Arabiasta. Niitä tulee viisi tunnissa. Työskentelen kellon ympäri, kuvaa Rosemarie Meleady, RunawayBrideAndGroom.comin johtaja.

Meleadyn mukaan kiinnostus on ollut "hullua". Eräs jenkkipariskunta on jopa luvannut perua kesähäänsä, jos vain pääsee testaamaan kuherruskuukausikohteita.

Työstä maksetaan 20 000 dollaria, siis noin 15 000 euroa. Valitettavasi hakuaika on jo päättynyt, ja matkatoimiston leikkisästi nimeämä "kammottava urakka", siis testaus, alkaa toukokuussa.

MTV3/Helmi
Lähteet: Digg, com, Cnn.com
Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat