Uusi Toledo tarjoaa Seatin hintaedun

Seat tuo markkinoille täysin uuden Toledon, jonka luvataan tarjoavan todellista vastinetta rahoille. Toledo on kohdakkoin autotoimittajien koeajettavaksi tulevan Skoda Rapidin espanjalainen muunnos.

Toledo ja Rapid eivät eroa ulkoisesti sanottavasti toisistaan. Seatin mallistoon palaava Toledo on urheilullisen näköinen sedan, jonka olemuksessa on lievää coupémaisuutta.

Toledo oli aikoinaan yksi Seatin suosituimmista malleista, jonka kahta ensimmäistä sukupolvea valmistettiin kaikkiaan 860 000 kappaletta.

Uusi Toledo tulee marraskuun puolivälissä myyntiin Espanjassa ja Portugalissa. Suomessa Toledo esitellään ensi keväänä.

Toledon pituus on 4,48 m, joten se on neljä senttiä vuoden 2004 versiota pidempi. Uutuus poikkeaa toisen sukupolven Toledosta siinä, että perinteinen sedanin takaluukku on nyt korvattu suurella, takaikkunan yläreunasta asti aukeavalla takaluukulla. Akseliväli on kasvanut 2,6 metriin, joten takana on hyvin jalkatilaa.

Moottoribaletissa on tuttuja Volkswagen-konsernin voimanlähteitä eli 1,2- ja 1,4-litraiset bensa-TSI:t sekä 1,6-litrainen TDi. Tehokkaimman bensiinimoottorin yhteyteen saa 7-portaisen DSG-kaksoiskytkinvaihteiston. Mallistoon kuuluu myös taloudellinen ja pienipäästöinen Ecomotive-versio.

Teknari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja