Uusi Pokémon-peli nyt ladattavissa Androidille ja Apple-laitteille

Vajaa kuukausi sitten Nintendo Switchille julkaistu Pokémon Quest -peli on nyt julkaistu myös mobiililaitteille. Android- ja iOS-käyttäjät voivat nyt ladata sovelluskaupoistaan tuoreen Pokémon-pelin.

Pokémon Quest -pelissä Pokémonit ovat muuttuneet kuutioiksi ja pelikin on täysin erilainen kuin esimerkiksi Pokémon Go. Pelissä tapahtumat sijoittuvat Tumblecube-saarelle, jossa käyttäjä voi etsiä aarteita, ravintoa tai vaikkapa harjoitusotteluita. Omassa perusleirissä käyttäjä voi sen muokkaamisen ja rakentamisen ohella etsiä joukkueeseen uusia jäseniä ja treenata tulevia koitoksia varten. Otteluissa Pokémonit taistelevat paljon itsekseen eikä pelaajalla ole täyttä kontrollia Pokémoneista.

Peli on ilmainen, mutta se sisältää sovelluksen sisäisiä ostoja, joiden hinnat vaihtelevat 3,49 ja 32,99 euronn välillä. Pokémon Quest vaatii toimiakseen iOS-laitteen, jossa on iOS 9.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio. Androidilla vaatimukset ovat vähintään kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja Android 4.4 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio.

Pokémon Questin voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS-laitteelle Applen App Storesta. Alta voit katsoa esittelyvideon Pokémon Questista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja