Uusi MTV3+ Extra Hockey Nightin jatkoeriä varten

MTV Oy ottaa käyttöön uuden digitaalisen palvelun SM-liiga Hockey Nightin jatkoeriä varten.

Neljänä SM-liiga Hockey Night -päivänä (ti 23.3., to 25.3., ke 31.3.,pe 2.4.) MTV Oy ottaa käyttöön toisen digitaalisen palvelun, MTV3+ Extran, jonka avulla pitkiksi venyneitä liigaotteluita voi seurata keskeytyksettä. Jos MTV3-kanavalla televisioitava ottelu ei pääty sille varatun lähetysajan puitteissa, lähetys siirtyy maksuttomaan MTV3+:aan edellyttäen, että siellä oleva maksullinen ottelu on jo päättynyt. Jos MTV3+:n maksullinen ottelu kuitenkin vielä jatkuu, Maikkarin peli siirtyykin suoraan maksuttomaan MTV3+Extraan. Tämän lisäksi ottelun ratkaisu näytetään joka tapauksessa illan Tulosruudussa ja pidempi kooste MTV3+:n maksuttomassa SM-liiga Hockey Night -lähetyksessä.

Muina päivinä, jolloin maksullisessa MTV3+:ssa ei ole lähetyksiä, MTV3:n SM-liiga Hockey Nightit jatkuvat MTV3+:lla, jos pääkanavan lähetysaika ei riitä.

Digitaalinen MTV3+Extra näkyy maksutta antennivälitteisissä- ja kaapelitalouksissa, kunhan digivastaanottimen kanavahaku viritetään uudelleen. Jotkut laitteet tosin virittävät itsensä automaattisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja