Mainos

Uusi MTV3+ Extra Hockey Nightin jatkoeriä varten

MTV Oy ottaa käyttöön uuden digitaalisen palvelun SM-liiga Hockey Nightin jatkoeriä varten.

Neljänä SM-liiga Hockey Night -päivänä (ti 23.3., to 25.3., ke 31.3.,pe 2.4.) MTV Oy ottaa käyttöön toisen digitaalisen palvelun, MTV3+ Extran, jonka avulla pitkiksi venyneitä liigaotteluita voi seurata keskeytyksettä. Jos MTV3-kanavalla televisioitava ottelu ei pääty sille varatun lähetysajan puitteissa, lähetys siirtyy maksuttomaan MTV3+:aan edellyttäen, että siellä oleva maksullinen ottelu on jo päättynyt. Jos MTV3+:n maksullinen ottelu kuitenkin vielä jatkuu, Maikkarin peli siirtyykin suoraan maksuttomaan MTV3+Extraan. Tämän lisäksi ottelun ratkaisu näytetään joka tapauksessa illan Tulosruudussa ja pidempi kooste MTV3+:n maksuttomassa SM-liiga Hockey Night -lähetyksessä.

Muina päivinä, jolloin maksullisessa MTV3+:ssa ei ole lähetyksiä, MTV3:n SM-liiga Hockey Nightit jatkuvat MTV3+:lla, jos pääkanavan lähetysaika ei riitä.

Digitaalinen MTV3+Extra näkyy maksutta antennivälitteisissä- ja kaapelitalouksissa, kunhan digivastaanottimen kanavahaku viritetään uudelleen. Jotkut laitteet tosin virittävät itsensä automaattisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.