Uusi kestävä 4G-peruspuhelin Cat B35 myyntiin Suomessa 109 euron hintaan

Caterpillar-työkoneista ja -laitteista alkunsa saanut Cat-brändi on tullut tunnetuksi kestävistä puhelimistaan.

Uusimpana tulokkaana Cat-puhelinmallisto saa täydennystä uuden 4G-verkoissa toimivan Cat B35 -peruspuhelimen muodossa.

Cat B35 4G -puhelimen suositushinta on 109 euroa ja se on saatavilla lokakuun puolivälistä alkaen. Suomessa puhelinta myyvät Gigantti, Verkkokauppa.com ja Veikon Kone -myymälät sekä DNA-, Elisa- ja Telia-operaattorit.

Cat B35 rakentuu teknisesti KaiOS 2.5 -käyttöjärjestelmän pohjalle. Esiasennettuna puhelimesta löytyvät Google-haku, Google Maps, Google Assistant ja YouTube. Lisäksi KaiOS:lle saa myös Facebookin ja Twitterin.

Järjestelmäpiirinä on Qualcommin tuplaytiminen Snapdragon 205, RAM-käyttömuistia on 512 megatavua ja sisäistä tallennusmuistia 4 gigatavua, joka on laajennettavissa microSD-muistikortilla. Tekninen perusta käyttöjärjestelmästä ja järjestelmäpiiristä lähtien puhelimessa on siis pitkälti sama kuin esimerkiksi Nokia 8110 4G -banaanipuhelimessa.

Cat B35:tä voidaan käyttää myös Wi-Fi-yhteyspisteenä muille laitteille. Lisäksi se tukee GPS-paikannusta.

Cat B35:n näytön koko on 2,4 tuumaa ja kameran tarkkuus 2 megapikseliä. Muita ominaisuuksia ovat kuulokeliitäntä ja FM-radio. Puhelin pöly- ja vesitiiviydeltään IP68-luokiteltu, minkä kerrotaan tässä tapauksessa tarkoittavan upotuskestävyyttä 1,2 metrin syvyyteen 35 minuutin ajaksi. Lisäksi alumiinivahvistetun ja pehmennetyn rungon ansiosta puhelimen kerrotaan kestävän pudotukset 1,8 metrin korkeudelta betonille. Kestävyys on myös MIL STD-810G -sertifioitu.

Akun kapasiteetti on 2 300 milliampeerituntia. Puheaikaa luvataan jopa 12 tuntia ja valmiusaikaa 30 päivää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja