Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Uusi kasvo astuu legendaarisen Salkkarit-Elinan saappaisiin – näin hän aikoo valmistautua rooliinsa

3:25
Tuoreet Salatut elämät -näyttelijät Inna Tähkänen ja Tuuli Mattila kertovat kuulumisiaan

Elina Taalasmaan roolissa nähtävä Inna Tähkänen kertoo, ettei hän ole juuri katsonut Salattuja elämiä. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos.

Suosikkisarja Salatut elämät juhli 22. tammikuuta jo 21-vuotista taivaltaan. Pitkän linjan hahmoista katsojia ovat vuodesta toiseen ihastuttaneet Ulla ja Kari Taalasmaa. Sarjan alkaessa mukana juonikuvioissa oli keskeisessä roolissa myös Karin sisko Elina Taalasmaa, joka kuitenkin katosi ruudusta vuonna 2008.

Tilanteeseen on luvassa muutos, sillä Elina tekee paluun Pihlajakadulle. Hahmon näyttelijä sen sijaan vaihtuu, ja roolissa aloittaa Inna Tähkänen.

Tampereelta kotoisin oleva Tähkänen kertoo valmistuneensa hiljattain musiikkiteatterin maisteriksi Skotlannissa. Nykyään hän asuu Suomessa.

– Kyllähän se vähän jännittää, mutta näyttelijänä on tottunut siihen, että tekee rooleja, joita joku muu on joskus tehnyt, Tähkänen kuvaili MTV Uutisille tuntemuksiaan siitä, miltä legendaarisen hahmon saappaisiin hyppääminen tuntuu.

– Ihan liikaa en sitä siis osaa jännittää ja täällä on ihan mieletön tukiverkosto, hän kiitteli vielä Salkkarit-yhteisöä.

Tähkäselle Salkkarit ei ole entuudestaan erityisen tuttu, mutta hän kertoo aikovansa kuitenkin korjata tilanteen rooliinsa valmistautuessaan.

– Mahdollisimman nopeasti kaikki herkut pöytään ja kaikki jaksot kahmaistaan!

Sarjaan palaavan Elinan lisäksi sarjassa tullaan näkemään myös uusi naishahmo Susu, jota näyttelee Tuuli Mattila. Hän ei kuitenkaan voi vielä paljastaa tarkemmin, miten Susu liittyy juonikuvioihin.

– Sen verran voin kuitenkin sanoa, että itse olen ollut innoissani, kun olen tutustunut tähän henkilöön, Mattila paljastaa.

Lisää Tähkäsen ja Mattilan mietteitä voit katsoa yllä olevalta videolta!

Hän kertoo katsoneensa Salkkareita varsinkin nuorempana, kun sarja alkoi pyöriä televisiossa.

– Tämä on ihan mahtava sarja siinä mielessä, että aivan mitä tahansa voi tapahtua. Sellaisia ei ole paljon.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja