Uusi Gladiaattorit-tähti yllättyi ohjelman vaativuudesta – kova kipu iski kesken kuvausten

Janica Timonen on osallistunut ohjelmaan sekä kilpailijana että gladiaattorina.

Gladiaattorit-ohjelmassa nähtävälle Janica Timoselle areena on jo tuttu. Ohjelman edellisellä kaudella hän oli mukana kilpailijana ja saavutti naisten sarjan voiton. Tällä kertaa hänet nähdään Seireeni-gladiaattorina.

Aiemmasta kokemuksesta oli Timosen mukaan hyötyä.

– Kilpailijana ollessa sai kokemusta gladiaattoripuolelle. Se oli hyvä plussa sinne, ettei tarvinnut tyhjästä lähteä, hän kertoo MTV Uutisille.

Oulussa asuva kauneusalan yrittäjä kilpailee fitnesslajeissa. Hänellä on taustaa myös telinevoimistelusta ja raw-penkkipunnerruksesta. Timonen kertoo treenaavansa monipuolisesti ja noudattaa arkisin tarkkaa ruokavaliota.

– Herkkupäiviäkin pitää olla välillä. Viikonloput syön vähän vapaammin.

Gladiaattorien kuvauksen olivat Timosen mukaan fyysisesti rankat. Vaikka hän tiedosti joutuvansa koville, hän joutui yllätyksekseen kokemaan aivan uudenlaista kipua.

– Isona yllätyksenä paria päivää ennen kuvausten loppumista tuli hermosärky, joka on aika rankka kiputila. Se oli uusi tuttavuus.

Timosen mukaan hänen kehonsa ei ollut tottunut kaikkeen fyysiseen kontaktiin, jota tehtävissä ja kamppailuissa tuli vastaan. Myös muutama muu gladiaattori kärsi samasta vaivasta.

– Oma hermosto ei ole kokenut kovia taklauksia. Varmaan nekin vaikuttavat siihen, että hermosärkyä tuli.

Gladiaattorit alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 21.4. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat