Teknavin uudet mobiilisovellukset on julkaistu – lataa täältä

Teknavin uudet iOS- ja Android-sovellukset ovat nyt ladattavissa. Android-sovellus tukee uusinta 6.0 -käyttöjärjestelmäversiota ja on nyt ulkoisesti yhdennäköinen iOS-version kanssa.

Sovelluksesta löytyvät artikkelit tallentuvat välimuistiin, jolloin uutisia voi lukea esimerkiksi työmatkalla vaikka mobiilidatayhteys pätkisi. Tällöin myöskään sivunvaihtoja ei tarvitse odotella.

Uudessa sovelluksessa on nykyaikainen, pyyhkäisyihin perustuva käyttöliittymä. Artikkelista seuraavaan siirrytään yhdellä pyyhkäisyllä.

Sovelluksen kautta on pääsy koko Teknavi.fin sisältöön artikkelihakua käyttämällä. Artikkelit voi jakaa helposti esimerkiksi Whatsappiin tai sähköpostiin.

Teknavin aikaisemmassa iOS-versiossa (3.0) oli "ajomoodi", joka välittää käyttäjälle liikennetietoja. Nyt julkaistussa uudessa 3.1 -versiossa toimintoa on parannettu ja se toimii aikaisempaa nopeammin.

Käyttäjän kannattaa huomioida, että välimuistiominaisuudesta johtuen artikkelien latautuminen voi ensimmäisellä kerralla kestää hieman normaalia pidempään. Jatkossa käynnistys tapahtuu kuitenkin nopeasti.

Sovellukset voit ladata täältä:

Lue myös:

    Uusimmat