Uskomattomat aspiriinivinkit: Auto toimimaan ja aknelle hyvästit!

Aspiriini toimii tehokkaasti päänsärkyyn, mutta kuka uskoisi, että se tepsii myös akneen ja kloorin värjäämiin hiuksiin? Näin väittää Chicago Tribune.

Uskoisitko, että saat aspiriinilla päänsäryn lisäksi pois myös finnit ja deodoranttivärjäymät kankaasta? Kokeile näitä niksejä kotona omalla vastuullasi.

Uskomattomat aspiriinivinkit

1. Kloori saattaa muuttaa vaaleat hiukset vihreän sävyiseksi. Saat ikävän värjäymän pois liottamalla kahdeksan aspiriinitablettia vesilasissa ja hieromalla seoksen hiuksiisi. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia, huuhtele ja pese sen jälkeen hiuksesi normaalisti shampoolla.

2. Deodorantti voi jättää jälkiä vaatteisiin. Liota kaksi aspiriinitablettia puoleen lasilliseen lämmintä vettä ja levitä seos kankaan päälle muutamaa tuntia ennen pesua.

3. Loppuiko autostasi akku? Chicago Tribune -lehden mukaan aspiriini tepsii myös tähän: tipauta kaksi aspiriinitablettia akun sisään. Lehden mukaan pillerien sisältämä asetyylisalisyylihappo reagoi rikkihapon kanssa tavalla, joka saa auton toimimaan hetkiseksi ja voit ajaa sen lähimmälle huoltoasemalle.

4. Kärsitkö aknesta? Tee tahna murskatusta aspiriinista ja vedestä. Lisää tahnaa näppylöiden päälle ja huuhtele kasvosi muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja