"Uskomattoman tarkka kuti"– MM-kaukalossa nähtiin mieletön osuma

Kazakstan kamppailee tiukasti jatkopaikasta jääkiekon alkulohko B:ssä. Lauantain päiväkamppailussa joukkue on tekemässä hakkelusta Italiasta.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Ottelun toistaiseksi huimin osuma nähtiin toisessa erässä. Hyökkääjä Jevgeni Rimarev kiskaisi kiekon sisään pienestä kulmasta, eikä italialaisvahti Justin Faziolle jäänyt mitään mahdollisuuksia.

– Tervepä terve ja heipä hei, sanoo Rimarev, joka kilauttaa sieltä riman kautta kiekon maaliin, selostaja Julius Sorjonen riehaantui osumasta.

– On kyllä uskomattoman tarkka kuti.

Kazakstan johtaa ottelua kahden erän jälkeen maalein 3-1. Kazakstanin voitto olisi kylmä suihku muun muassa alkusarjassa kontanneelle Kanadalle, joka kamppailee puolivälieräpaikasta juuri Kazakstanin kanssa.

Jos Kazakstan onnistuu voittamaan turnauksen kuudennessa ottelussaan Italian, se nousee lohkossa kakkossijalle tasapisteisiin Suomen kanssa. Iltaottelussa Saksan kohtaavalla Suomella otteluita on alla tosin vasta neljä. Kanada puolestaan on pelannut viisi ottelua ja on kuudessa pisteessä.